Giriş Kayıt
Yôko Hikasa

Yôko Hikasa (32)


Oyuncu

Yôko Hikasa, 16 Temmuz 1985 Kanagawa, Japonya doğumlu oyuncu. K-On! (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Temmuz 1985
Doğum Yeri: Kanagawa, Japonya
Burcu: Yengeç
6.0 (1 Oy)
  • Currently 120/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Oyuncu    
2017 32 Animasyon Oyuncu 8.0 428
2017 Animasyon Oyuncu    
2017 Animasyon Oyuncu 8.6 25
2017 32 Animasyon Oyuncu 8.6 5
2017 Animasyon Oyuncu 8.2 550
2017 Animasyon Oyuncu 7.4 162
2017 Animasyon Oyuncu 6.7 194
2016 Animasyon Oyuncu 7.2 266
2016 Animasyon Oyuncu 8.5 6
2016 Animasyon Oyuncu    
2016 Animasyon Oyuncu    
2016 Animasyon Oyuncu 6.1 9
2016 Animasyon Oyuncu 6.3 32
2015 30 Animasyon Oyuncu    
2015 Aksiyon Oyuncu 7.6 179
2015 Animasyon Oyuncu 7.6 161
2015 Animasyon Oyuncu    
2015 Animasyon Oyuncu 7.5 213
2015 30 Animasyon Oyuncu    
2015 Animasyon Oyuncu 5.8 49
2015 Animasyon Oyuncu 7.1 820
2015 30 Aksiyon Oyuncu 7.3 75
2015 30 Animasyon Oyuncu 7.7 139
2015 Aksiyon Oyuncu 9.3 7
2015 Macera Oyuncu 7.6 544
2015 Animasyon Oyuncu 8.3 2,581
2015 Animasyon Oyuncu 7.2 94
2015 Animasyon Oyuncu    
2015 Animasyon Oyuncu    
2014 Animasyon Oyuncu 7.1 603
2014 Animasyon Oyuncu 7.9 1,642
2014 29 Animasyon Oyuncu 7.1 223
2014 Animasyon Oyuncu 8.2 2,951
2014 Animasyon Oyuncu 7.1 28
2013 28 Animasyon Oyuncu 7.0 746
2013 Animasyon Oyuncu 7.2 53
2013 Animasyon Oyuncu 7.9 1,637
2013 Animasyon Oyuncu 7.8 389
2013 Animasyon Oyuncu 6.8 44
2013 28 Animasyon Oyuncu 7.4 768
2013 Animasyon Oyuncu 6.6 114
2013 Animasyon Oyuncu 6.8 22
2013 Animasyon Oyuncu 7.1 447
2013 Animasyon Oyuncu 6.3 13
2013 Animasyon Oyuncu 7.4 35
2012 Animasyon Oyuncu 7.4 1,314
2012 Animasyon Oyuncu 7.1 338
2012 Animasyon Oyuncu 7.8 24,851
2012 Animasyon, Macera Oyuncu 7.2 321
2012 Aksiyon Oyuncu 7.3 387
2012 Animasyon Oyuncu 8.1 170
2012 Animasyon Oyuncu 7.8 418
2012 Animasyon Oyuncu 7.0 74
2012 Animasyon Oyuncu 7.8 4,046
2011 Animasyon Oyuncu 6.5 15
2011 26 Animasyon Oyuncu 7.5 583
2011 Komedi Oyuncu 7.5 579
2011 Animasyon Oyuncu    
2011 Animasyon Oyuncu 6.4 24
2011 Animasyon Oyuncu 7.5 742
2011 Animasyon Oyuncu 6.9 728
2010 Animasyon Oyuncu 6.9 97
2010 Animasyon Oyuncu 7.5 218
2010 Animasyon Oyuncu 7.2 622
2010 Animasyon Oyuncu 7.3 293
2010 Animasyon Oyuncu 6.1 9
2009 Animasyon Oyuncu 6.5 34
2009 Animasyon Oyuncu 7.7 1,178
2009 Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Westworld (14,981) La casa de papel (8,736) The Big Bang Theory (3,804) Supernatural (3,351) The Terror (3,255) Gotham (3,219) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,065) Arrow (2,245) Fear the Walking Dead (1,893) Vikings (1,698)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018