Giriş Kayıt
Rodolfo Migliari

Rodolfo Migliari


Görsel Efekt

Rodolfo Migliari, görsel efekt. Sen Benimsin (2015), Aslı Gibidir (2010), Benvenuti al sud (2010), Şahane Misafir (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Görsel Efekt 6.6 292

Aşk için Savaşta
2016 Komedi Görsel Efekt 7.2 604
2016 Dram Görsel Efekt 6.0 78
2016 Dram Görsel Efekt 7.1 47
2016 Suç Görsel Efekt    
2016 Dram Görsel Efekt 6.2 547
2016 Dram Görsel Efekt 6.7 175
2016 Komedi Görsel Efekt 5.3 56

Bekleyiş
2015 Dram Görsel Efekt 6.5 1,059

Sen Benimsin
2015 Suç Görsel Efekt 6.4 17,330
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 8,069
2015 Komedi Görsel Efekt 6.7 1,122
2015 Komedi Görsel Efekt 5.2 187
2015 Dram Görsel Efekt 5.6 48
2015 Dram Görsel Efekt 5.2 21

Aç Kalpler
2014 Dram Görsel Efekt 6.4 2,975
2014 Komedi Görsel Efekt 5.8 156

Muhteşem Genç
2014 Biyografi Görsel Efekt 6.9 1,522

Mucizeler
2014 Dram Görsel Efekt 6.7 2,910
2014 Komedi Görsel Efekt 7.0 3,395

Muhteşem Güzellik
2013 Dram Görsel Efekt 7.8 64,289
2013 Komedi Görsel Efekt 6.3 468

Scola Fellini Anlatıyor
2013 Biyografi Görsel Efekt 7.0 415
2013 Dram Görsel Efekt 6.8 174
2013 Komedi Görsel Efekt 5.8 452

Bal
2013 Dram Görsel Efekt 6.8 1,414
2013 Fantastik Görsel Efekt 6.4 7
2013 Komedi Görsel Efekt 5.7 435
2012 Dram Görsel Efekt 5.7 104
2012 Dram Görsel Efekt 4.8 90
2012 Komedi Görsel Efekt 6.2 446
2012 Dram Görsel Efekt 6.3 547
2012 Dram Görsel Efekt 5.6 205

Şahane Misafir
2012 Dram Görsel Efekt 6.7 3,760
2012 Suç Görsel Efekt    
2012 Dram Görsel Efekt 5.3 108
2012 Komedi Görsel Efekt 5.2 706
2012 Dram Görsel Efekt 4.7 138

Olmak İstediğim Yer
2011 Komedi Görsel Efekt 6.7 28,094
2011 Dram Görsel Efekt 5.9 129
2011 Komedi Görsel Efekt 5.6 399
2011 Komedi Görsel Efekt 4.7 210

Benim Adım Li
2011 Dram Görsel Efekt 7.3 1,320
2011 Komedi Görsel Efekt 6.0 338
2011 Dram Görsel Efekt 6.8 879

Rahat Hayat
2011 Komedi Görsel Efekt 6.2 552
2011 Komedi Görsel Efekt 6.1 2,231
2010 Komedi Görsel Efekt 5.1 100

Aslı Gibidir
2010 Dram Görsel Efekt 7.2 14,831
2010 Komedi Görsel Efekt 5.7 244

Sessiz Bir Yaşam
2010 Suç Görsel Efekt 6.8 1,645
2010 Komedi Görsel Efekt 6.5 5,366

Asal Sayıların Yalnızlığı
2010 Dram Görsel Efekt 6.4 2,548
2010 Komedi Görsel Efekt 6.2 548
2010 Dram Görsel Efekt 6.3 123
2009 Komedi Görsel Efekt 4.9 68

Çift Zaman
2009 Suç Görsel Efekt 6.7 3,113
2009 Dram Görsel Efekt 6.5 294
2009 Komedi Görsel Efekt 6.5 350

The Case of Unfaithful Klara
2009 Dram Görsel Efekt 4.6 291
2009 Dram Görsel Efekt 6.5 534
2008 Biyografi Görsel Efekt 7.3 11,380

Cici Kız Oyunları
2008 Dram Görsel Efekt 5.1 269

Pardon! Seni Seviyorum
2008 Romantik Görsel Efekt 6.2 3,788
2008 Dram Görsel Efekt 6.2 294
2007 Dram Görsel Efekt 7.0 674
2006 Komedi Görsel Efekt 6.7 712
1999 Suç Görsel Efekt 8.5 1,921
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017