Giriş Kayıt
Megz Reynolds

Megz Reynolds


Sanat Bölümü, Özel Efekt, Set Dekoratörü

Megz Reynolds, sanat bölümü, Özel efekt, set dekoratörü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Kısa Metraj Set Dekoratörü 6.5 27

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Macera Sanat Bölümü 5.5 196,680
2012 Suç Sanat Bölümü    
2012 Aile Sanat Bölümü    

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Sanat Bölümü 4.9 192,268
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 15,970
2008 Komedi Sanat Bölümü    
2008 Komedi Özel Efekt    

Passchendaele Muharebesi
2008 Dram Sanat Bölümü 6.5 7,224
2007 Macera Sanat Bölümü 5.2 196

Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı
2007 Biyografi Sanat Bölümü 7.5 145,470
2007 Dram Özel Efekt 8.3 5,626

Şampiyonların Dirilişi
2007 Dram Sanat Bölümü 6.8 18,547

Kalbimi Oraya Gömün
2007 Dram Sanat Bölümü    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017