Giriş Kayıt
Megz Reynolds

Megz Reynolds


Sanat Bölümü, Özel Efekt, Set Dekoratörü

Megz Reynolds, sanat bölümü, Özel efekt, set dekoratörü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Kısa Metraj Set Dekoratörü 6.5 27

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Macera Sanat Bölümü 5.5 200,399
2012 Suç Sanat Bölümü    
2012 Aile Sanat Bölümü    

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Sanat Bölümü 4.9 195,576

Canlı Hedef
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 16,064
2008 Komedi Sanat Bölümü    
2008 Komedi Özel Efekt    

Passchendaele Muharebesi
2008 Dram Sanat Bölümü 6.5 7,316
2007 Macera Sanat Bölümü 5.2 196

Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı
2007 Biyografi Sanat Bölümü 7.5 148,687
2007 Dram Özel Efekt 8.3 6,062

Şampiyonların Dirilişi
2007 Dram Sanat Bölümü 6.8 18,547

Kalbimi Oraya Gömün
2007 Dram Sanat Bölümü    
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (18,305) Blade Runner 2049 (3,964) Jigsaw (2,988) Geostorm (2,748) Last Flag Flying (2,602) The Man from Earth: Holocene (2,582) Dunkirk (1,408) The Open House (1,403) The Foreigner (1,188) It (1,169)
Dizi Altyazıları
Vikings (17,799) Black Mirror (6,518) Shameless (5,252) Supernatural (5,141) The Big Bang Theory (4,579) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,014) Star Trek: Discovery (2,885) The Blacklist (2,518) The X Files (2,146) The Flash (2,131)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018