Giriş Kayıt
Alberto Pareja

Alberto Pareja


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Alberto Pareja, kameraman, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Görüntü Yönetmeni
Kameraman
6.7 13
2014 Suç Görüntü Yönetmeni    
2013 Kısa Metraj Kameraman 7.8 8

Son
2012 Dram Kameraman 4.9 2,699
2012 Komedi Kameraman 5.2 39
2012 Komedi Kameraman 5.0 208
2010 Dram Kameraman 5.9 181
2010 Komedi Kameraman 5.8 1,332
2010 Komedi Kameraman 2.1 131
2008 Dram Kameraman 6.4 133
2008 Suç Kameraman 6.1 1,829
2008 Gerilim Kameraman    
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (114,732) Rick and Morty (4,231) The Defenders (3,283) The Strain (2,943) Suits (1,865) Mr. Mercedes (1,291) The Sinner (1,113) Fargo (1,111) The Last Ship (1,012) Breaking Bad (961)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017