Giriş Kayıt
Nina Rodriguez

Nina Rodriguez


Oyuncu

Nina Rodriguez, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pazar Babası
2012 Komedi Oyuncu 5.8 100

Polis
2011 Suç Oyuncu 7.3 10,950
2010 Dram Oyuncu 6.7 395
2009 Suç Oyuncu 6.7 768

Hayatınızın Geri Kalanının İlk Günü
2008 Dram Oyuncu 7.7 7,421
Dizi Altyazıları
Vikings (9,729) Supernatural (4,212) Mr. Robot (4,160) Game of Thrones (3,663) The Big Bang Theory (3,422) Shameless (3,295) Gotham (3,162) Arrow (3,018) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,974) The Flash (2,049)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017