Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Miko Dannels

Miko Dannels


Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Yönetmen Asistanı

Miko Dannels, görüntü yönetmeni, kameraman, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Romantik Kameraman    
2015 Korku Görüntü Yönetmeni 2.1 325
2015 Aksiyon Kameraman 4.0 181
2014 Dram Görüntü Yönetmeni 5.7 30
2014 Komedi Görüntü Yönetmeni 3.2 343
2014 Gerilim Görüntü Yönetmeni 2.3 322
2013 Belgesel Görüntü Yönetmeni 6.1 213
2013 Korku Görüntü Yönetmeni 2.8 452
2012 Korku Kameraman 3.4 632
2012 Korku Görüntü Yönetmeni 4.2 1,582
2012 Dram Görüntü Yönetmeni 2.6 1,323
2011 Komedi Kameraman    
2011 Aksiyon Kameraman 3.6 190
2011 Aksiyon Yönetmen Asistanı 2.3 53
2010 Korku Görüntü Yönetmeni    
2010 Suç Kameraman 4.4 2,008
2010 Komedi Kameraman 5.7 37

Ölümsüz Arkadaşlık
2009 Korku Kameraman 5.2 4,934
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017