Giriş Kayıt
Billy Magnussen

Billy Magnussen (33)


Oyuncu

Billy Magnussen, 20 Nisan 1985 doğumlu oyuncu. Para Çaydanlığı (2012), Kayıp Sevgili (2011), Oyun Gecesi (2018), Ingrid Goes West (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Nisan 1985
Burcu: Boğa
Boyu: 1.80 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Oyun Gecesi
2018 33 Komedi Oyuncu 7.0 78,618
2017 32 Komedi Oyuncu 6.7 20,774
2017 Komedi Oyuncu 7.8 1,314

Ejderin Doğuşu
2016 31 Aksiyon Oyuncu 5.3 5,076
2016 Biyografi Oyuncu 8.5 56,436
2015 30 Komedi Oyuncu 6.5 2,766

Büyük Açık
2015 30 Biyografi Oyuncu 7.8 282,037

Casuslar Köprüsü
2015 30 Dram Oyuncu 7.6 245,045
2015 30 Komedi Oyuncu 6.3 9,270
2015 30 Dram Oyuncu 6.1 4,009

Sihirli Orman
2014 29 Macera Oyuncu 6.0 117,437
2014 29 Aksiyon Oyuncu 5.3 2,877
2014 Dram Oyuncu 7.6 1,439
2014 29 Kısa Metraj Oyuncu 8.3 18

Gizli Oyun
2013 28 Dram Oyuncu 6.8 45,400

Para Çaydanlığı
2012 27 Komedi Oyuncu 6.4 12,604
2012 27 Komedi Oyuncu 6.1 61
2011 26 Suç Oyuncu 4.7 3,778

Sıkıntılı Hanımlar
2011 26 Komedi Oyuncu 5.7 8,330

Kayıp Sevgili
2011 Dram Oyuncu 7.5 4,497

Oniki
2010 25 Dram Oyuncu 5.7 11,013
2010 Suç Oyuncu 8.6 152,539
2009 24 Korku Oyuncu 4.5 1,884
2009 24 Komedi Oyuncu 5.3 1,156
2009 Dram Oyuncu 5.9 1,009

Kanıt Peşinde
2000 Suç Oyuncu 7.7 71,148
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,613
Dizi Altyazıları
Westworld (4,275) La casa de papel (2,183) The Expanse (1,881) Legion (1,486) Colony (1,377) Cloak & Dagger (1,183) Goliath (1,167) Vikings (866) Supernatural (727) 12 Monkeys (721)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018