Giriş Kayıt
Billy Magnussen

Billy Magnussen (32)


Oyuncu

Billy Magnussen, 20 Nisan 1985 doğumlu oyuncu. Para Çaydanlığı (2012), Kayıp Sevgili (2011), Ingrid Goes West (2017), Ejderin Doğuşu (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Nisan 1985
Burcu: Boğa
Boyu: 1.80 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu    
2017 32 Komedi Oyuncu 6.7 7,740
2017 Komedi Oyuncu 7.8 885

Ejderin Doğuşu
2016 31 Aksiyon Oyuncu 4.9 2,746
2016 Biyografi Oyuncu 8.5 48,591
2015 30 Komedi Oyuncu 6.5 2,726

Büyük Açık
2015 30 Biyografi Oyuncu 7.8 265,214

Casuslar Köprüsü
2015 30 Dram Oyuncu 7.6 231,244
2015 30 Komedi Oyuncu 6.3 7,688
2015 30 Dram Oyuncu 6.1 4,009

Sihirli Orman
2014 29 Macera Oyuncu 6.0 113,341
2014 29 Aksiyon Oyuncu 5.3 2,877
2014 Dram Oyuncu 7.6 1,439
2014 29 Kısa Metraj Oyuncu 8.3 18

Gizli Oyun
2013 28 Dram Oyuncu 6.8 44,637

Para Çaydanlığı
2012 27 Komedi Oyuncu 6.4 12,604
2012 27 Komedi Oyuncu 6.1 61
2011 26 Suç Oyuncu 4.7 3,778

Sıkıntılı Hanımlar
2011 26 Komedi Oyuncu 5.7 7,739

Kayıp Sevgili
2011 Dram Oyuncu 7.5 4,497

Oniki
2010 25 Dram Oyuncu 5.7 11,013
2010 Suç Oyuncu 8.6 148,218
2009 24 Korku Oyuncu 4.5 1,884
2009 24 Komedi Oyuncu 5.3 1,156
2009 Dram Oyuncu 5.9 978

Kanıt Peşinde
2000 Suç Oyuncu 7.7 69,894
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,567
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017