Giriş Kayıt
Joe Watts

Joe Watts


Sesler

Joe Watts, sesler. The Beat Beneath My Feet (2014), (2014) Kötü Komşular (2014), (2009) Yıldız Geçidi Evren (2009), (2008) Sanctuary (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jeo Watts
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Sesler 3.2 133
2015 Suç Sesler 5.2 743
2015 Dram Sesler 5.5 71
2014 Romantik Sesler    
2014 Komedi Sesler 6.5 677

Korku Kapanı 6: Son Çare
2014 Korku Sesler 4.3 8,915
2014 Aksiyon Sesler 5.5 3,540

Kötü Komşular
2014 Komedi Sesler 6.4 233,796
2014 Animasyon Sesler 7.2 114
2014 Dram Sesler 7.3 140
2013 Aksiyon Sesler 3.6 908
2013 Animasyon Sesler 5.9 467
2012 Aksiyon Sesler 6.6 3,508
2012 Suç Sesler    
2012 Animasyon Sesler 5.6 895

Soğuk İntikam
2012 Western Sesler 4.8 1,600

Taklitler
2012 Korku Sesler 5.3 4,415
2012 Dram Sesler    

Apollo 18:Ölüm Yolculuğu
2011 Korku Sesler 5.2 48,282
2011 Aile Sesler 6.0 672
2011 Dram Sesler 3.5 282

Özel Kuvvet
2011 Aksiyon Sesler 4.8 4,880
2011 Komedi Sesler 6.8 63
2011 Aksiyon Sesler 5.0 2,067
2011 Animasyon Sesler    

Kaybedilen Gelecek
2010 Macera Sesler    

Ölüm Avı
2010 Aksiyon Sesler 5.2 5,254

Doğruluk mu Cesaret mi?
2010 Dram Sesler 6.0 3,615
2010 Animasyon Sesler    

Yabancı
2010 Aksiyon Sesler 6.8 8

Gezgin
2010 Korku Sesler 4.1 3,898
2010 Animasyon Sesler    
2009 Kısa Metraj Sesler 3.4 187
2009 Dram Sesler 7.3 8,825

Unutulmaz Yılbaşı
2009 Dram Sesler    
2009 Aksiyon Sesler 6.4 492
2009 Animasyon Sesler    

Ölümcül Kaçış
2009 Dram Sesler    
2009 Suç Sesler 6.3 15,764

Melek ve Haydut
2009 Western Sesler    

Kasabanın Yenisi
2009 Komedi Sesler 5.6 17,924
2009 Animasyon Sesler    

Beni Bırakma
2009 Dram Sesler 7.2 1,771

Yıldız Geçidi Evren
2009 Dram Sesler 7.7 40,501
2008 Suç Sesler 7.4 15,926
2008 Animasyon Sesler    
2008 Korku Sesler    
2008 Aksiyon Sesler    
2008 Dram Sesler 6.4 189
2008 Aksiyon Sesler    
2007 Dram Sesler    
2007 Komedi Sesler 7.2 333

4400
2004 Bilim-Kurgu Sesler 7.4 37,328
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,046) Live by Night (6,916) Hidden Figures (5,627) Rogue One (5,051) Split (4,701) Paterson (3,979) Assassin's Creed (3,946) Patriots Day (3,791) Allied (3,446) Passengers (1,573)
Dizi Altyazıları
Legion (9,245) Arrow (5,501) The 100 (3,540) The Flash (3,365) The Expanse (3,110) Colony (2,511) Designated Survivor (2,502) The Last Kingdom (1,980) Vikings (1,943) The Originals (1,896)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017