Giriş Kayıt
Joe Watts

Joe Watts


Sesler

Joe Watts, sesler. The Beat Beneath My Feet (2014), (2014) Kötü Komşular (2014), (2009) Yıldız Geçidi Evren (2009), (2008) Sanctuary (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jeo Watts
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Romantik Sesler 6.7 170
2017 Dram Sesler 6.0 1,232
2017 Gerilim Sesler 5.3 3,841
2017 Romantik Sesler 6.9 169
2016 Suç Sesler 3.6 307
2015 Suç Sesler 5.3 919
2015 Dram Sesler 5.5 71
2014 Romantik Sesler    
2014 Komedi Sesler 6.5 677

Korku Kapanı 6: Son Çare
2014 Korku Sesler 4.3 9,719
2014 Aksiyon Sesler 5.5 3,540

Kötü Komşular
2014 Komedi Sesler 6.3 244,955
2014 Animasyon Sesler 7.2 114
2014 Dram Sesler 7.3 140
2013 Aksiyon Sesler 3.6 908

Barbie Mariposa ve Peri Prenses
2013 Animasyon Sesler 5.9 467
2012 Aksiyon Sesler 6.6 3,508
2012 Suç Sesler    

Barbie: Prenses ve Popstar
2012 Animasyon Sesler 5.6 895

Soğuk İntikam
2012 Western Sesler 4.8 1,600

Taklitler
2012 Korku Sesler 5.3 4,415
2012 Dram Sesler    

Apollo 18:Ölüm Yolculuğu
2011 Korku Sesler 5.2 49,197

Barbie: Prenses Okulu
2011 Aile Sesler 6.0 672
2011 Dram Sesler 3.5 282

Özel Kuvvet
2011 Aksiyon Sesler 4.8 4,880
2011 Komedi Sesler 6.8 63
2011 Aksiyon Sesler 5.0 2,067

Barbie: Peri Gizemi
2011 Animasyon Sesler 5.6 909

Kaybedilen Gelecek
2010 Macera Sesler    

Ölüm Avı
2010 Aksiyon Sesler 5.2 5,254

Doğruluk mu Cesaret mi?
2010 Dram Sesler 6.0 3,615

Barbie Moda Masalı
2010 Animasyon Sesler 6.1 1,074

Yabancı
2010 Aksiyon Sesler 6.8 8

Gezgin
2010 Korku Sesler 4.1 3,898

Barbie: Denizkızı Hikayesi
2010 Animasyon Sesler 6.1 1,307
2009 Kısa Metraj Sesler 3.4 187
2009 Dram Sesler 7.3 8,825

Unutulmaz Yılbaşı
2009 Dram Sesler    
2009 Aksiyon Sesler 6.4 492

Yıldız Geçidi Evren
2009 Dram Sesler 7.7 41,742

Barbie ve Üç Silahşörler
2009 Animasyon Sesler 6.0 1,528

Ölümcül Kaçış
2009 Dram Sesler    
2009 Suç Sesler 6.3 16,265

Melek ve Haydut
2009 Western Sesler    

Kasabanın Yenisi
2009 Komedi Sesler 5.6 18,828

Barbie Parmak Kız
2009 Animasyon Sesler 5.7 889

Beni Bırakma
2009 Dram Sesler 7.2 1,771

Barbie'nin Yeni Yıl Hikâyesi
2008 Animasyon Sesler 6.4 1,285
2008 Suç Sesler 7.4 16,516

Barbie ve Kristal Şato
2008 Animasyon Sesler 6.2 1,410
2008 Korku Sesler    
2008 Dram Sesler 6.4 189
2008 Aksiyon Sesler    
2007 Dram Sesler    
2007 Aksiyon Sesler 4.8 2,719
2007 Komedi Sesler 7.2 333

4400
2004 Bilim-Kurgu Sesler 7.4 38,284
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017