Giriş Kayıt
Audrius Budrys

Audrius Budrys


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Audrius Budrys, kameraman, görüntü yönetmeni. Silahlara Veda (2011), Kronjuvelerna (2011), Kış Ayazında Savaş (2008), The Assets (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kameraman 8.2 10,687
2015 Dram Kameraman 6.3 301
2014 Dram Görüntü Yönetmeni 6.5 88
2014 Gerilim Kameraman 7.4 1,628

Silahlara Veda
2011 Macera Kameraman 7.3 2,622
2011 Dram Kameraman 5.8 2,008

Direniş
2008 Aksiyon Kameraman 7.2 122,174

Kış Ayazında Savaş
2008 Dram Kameraman 7.0 10,497
2008 Reality-TV Görüntü Yönetmeni    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017