Giriş Kayıt
Audrius Budrys

Audrius Budrys


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Audrius Budrys, kameraman, görüntü yönetmeni. Silahlara Veda (2011), Kronjuvelerna (2011), Kış Ayazında Savaş (2008), (2008) Direniş (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kameraman 8.2 10,687
2015 Dram Kameraman    
2014 Dram Görüntü Yönetmeni 6.5 88
2014 Gerilim Kameraman    

Silahlara Veda
2011 Macera Kameraman 7.3 2,622
2011 Dram Kameraman 5.8 1,865

Direniş
2008 Aksiyon Kameraman 7.2 120,897

Kış Ayazında Savaş
2008 Dram Kameraman 7.0 10,161
2008 Reality-TV Görüntü Yönetmeni    
Film Altyazıları
Rogue One (6,674) Resident Evil: The Final Chapter (3,725) Brimstone (3,301) Assassin's Creed (2,735) Split (2,463) The Great Wall (1,593) The Institute (1,435) Paterson (1,209) Passengers (1,111) Collateral Beauty (1,011)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,247) Legion (3,889) Into the Badlands (3,411) Arrow (2,460) Black Sails (2,452) Legends of Tomorrow (1,893) Vikings (1,844) 24: Legacy (1,751) Iron Fist (1,635) Game of Thrones (1,591)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017