Giriş Kayıt
Lina Beckmann

Lina Beckmann


Oyuncu

Lina Beckmann, oyuncu.

Boyu: 1.76 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 6.8 33
2012 Komedi Oyuncu    
2012 Dram Oyuncu 5.4 123

Üzerimizdeki Gökyüzü
2011 Dram Oyuncu 6.8 445
2009 Dram Oyuncu 6.4 207
1970 Suç Oyuncu 7.3 1,701
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,677) Legion (9,683) The 100 (7,368) Arrow (6,897) The Flash (6,012) The Big Bang Theory (5,251) Black Sails (4,336) Suits (3,843) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,829) Taboo (3,826)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017