Giriş Kayıt
Lina Beckmann

Lina Beckmann


Oyuncu

Lina Beckmann, oyuncu.

Boyu: 1.76 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 6.8 33
2012 Komedi Oyuncu    
2012 Dram Oyuncu 5.4 123

Üzerimizdeki Gökyüzü
2011 Dram Oyuncu 6.8 445
2009 Dram Oyuncu 6.4 207
1970 Suç Oyuncu 7.3 1,772
Dizi Altyazıları
The Flash (5,584) Black Sails (4,544) Into the Badlands (4,023) Iron Fist (2,801) Vikings (1,939) Legion (1,719) Game of Thrones (1,476) Arrow (1,426) Billions (1,379) The 100 (1,364)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017