Giriş Kayıt
Lina Beckmann

Lina Beckmann


Oyuncu

Lina Beckmann, oyuncu.

Boyu: 1.76 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 6.6 194
2017 Komedi Oyuncu 5.0 11
2016 Dram Oyuncu 6.8 33
2012 Komedi Oyuncu    
2012 Dram Oyuncu 5.4 123

Üzerimizdeki Gökyüzü
2011 Dram Oyuncu 6.8 445
2009 Dram Oyuncu 6.4 207

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 1,971
Dizi Altyazıları
Westworld (5,831) La casa de papel (3,849) The 100 (2,885) The Expanse (2,773) The Flash (2,651) Supernatural (1,971) Legion (1,866) The Big Bang Theory (1,654) Krypton (1,572) Vikings (1,496)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018