Giriş Kayıt
Jackson Odell

Jackson Odell (20)


Oyuncu

Jackson Reid Odell, 02 Temmuz 1997 Colorado, ABD doğumlu oyuncu. The Goldbergs (2013) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jackson Reid Odell
Doğum Tarihi: 02 Temmuz 1997
Doğum Yeri: Colorado, ABD
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Oyuncu 8.2 20,247
2011 14 Komedi Oyuncu 4.2 2,489
2010 13 Aile Oyuncu 5.7 177
2009 12 Komedi Oyuncu 4.8 256

Bizim Rock Grubu
2009 Komedi Oyuncu 6.6 1,379
2009 Komedi Oyuncu 8.5 279,561
Film Altyazıları
The Foreigner (7,384) The Mountain Between Us (5,219) Flatliners (4,869) Stronger (3,448) Beyond Skyline (3,289) Dunkirk (3,241) American Made (2,184) Kingsman: The Golden Circle (1,961) It (1,679) Victoria & Abdul (1,449)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,276) Mr. Robot (6,507) Game of Thrones (3,449) Shameless (2,856) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,667) Peaky Blinders (2,203) The Big Bang Theory (1,933) Manhunt: Unabomber (1,923) Stranger Things (1,314) Lucifer (1,304)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017