Giriş Kayıt
Ece Çesmioglu

Ece Çesmioglu


Oyuncu

Ece Çesmioglu, oyuncu.

8.0 (3 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (14)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 4.9 67
2017 Aksiyon Oyuncu 5.9 188
2015 Dram Oyuncu 6.5 1,818
2015 Dram Oyuncu 4.7 54
2010 Dram Oyuncu 5.8 756
2008 Komedi Oyuncu 5.9 12
2006 Komedi Oyuncu 5.5 659
Dizi Altyazıları
Westworld (17,716) La casa de papel (4,026) Supernatural (3,451) Into the Badlands (2,499) Krypton (2,284) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,207) Gotham (2,207) The Big Bang Theory (1,811) Arrow (1,745) Lucifer (1,710)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018