Giriş Kayıt
José Exposito

José Exposito


Oyuncu

José Exposito, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Oyuncu 5.5 12
2012 Komedi Oyuncu 6.9 17
2012 Komedi Oyuncu 7.3 42

The Blonde with Bare Breasts
2010 Oyuncu 6.0 470

Değiş Tokuş
2008 Komedi Oyuncu 5.5 1,891
2006 Komedi Oyuncu 4.8 19
2006 Komedi Oyuncu 5.5 615

Kurtlar İmparatorluğu
2005 Aksiyon Oyuncu 5.9 9,605

Pamela Rose'u Kim Öldürdü?
2003 Komedi Oyuncu 5.9 2,050
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017