Giriş Kayıt
Marcin Tyrol

Marcin Tyrol (38)


Oyuncu

Marcin Tyrol, 02 Nisan 1979 Tarnowskie Góry, Slaskie, Polonya doğumlu oyuncu. Beyaz Bant (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Nisan 1979
Doğum Yeri: Tarnowskie Góry, Slaskie, Polonya
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kırmızı Örümcek
2015 36 Gerilim Oyuncu 7.3 841
2014 35 Kısa Metraj Oyuncu    

Annelik Hüznü
2012 33 Dram Oyuncu 4.9 345
2012 Dram Oyuncu 6.2 52

Babamın Bisikleti
2012 33 Komedi Oyuncu 6.6 578
2011 32 Kısa Metraj Oyuncu 6.8 10

80 Milyon
2011 32 Dram Oyuncu 6.6 566

Benim Avustralyam
2011 32 Dram Oyuncu 7.2 66

Beyaz Bant
2009 30 Dram Oyuncu 7.8 56,001
2009 30 Biyografi Oyuncu 4.4 100
2009 30 Komedi Oyuncu 6.6 889
2008 Komedi Oyuncu 5.5 89
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017