Giriş Kayıt
Noel Villers

Noel Villers


Kameraman, Editör, Yapımcı

Noel Villers, kameraman, editör, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Kameraman    

Avcı'nın İntikamı
2017 Aksiyon Kameraman 5.5 4,771
2017 Dram Kameraman 6.8 1,719
2017 Macera Kameraman 8.0 1,405
2014 Komedi 7.8 2,293
2013 Macera Kameraman 5.5 608
2011 Kısa Metraj Yapımcı
Kameraman
Editorial Department
6.4 26
2011 Aksiyon Editorial Department 6.6 901
2011 Komedi Kameraman 4.3 380
2009 Kısa Metraj Kameraman
Editorial Department
   
2009 Aksiyon Kameraman
Editorial Department
4.1 161
2009 Belgesel Görsel Efekt 6.0 460
2004 Dram 0 6.2 75
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,673) Den of Thieves (2,436) Hostiles (2,420) 12 Strong (2,356) Maze Runner: The Death Cure (2,048) Winchester (1,476) Peter Rabbit (1,346) Submergence (1,337) The Commuter (993) Wildling (881)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,487) The Flash (3,219) Supernatural (3,094) The Terror (2,878) Legion (2,799) The Crossing (1,789) The Expanse (1,721) The Big Bang Theory (1,167) Vikings (1,121) Arrow (1,049)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018