Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Noel Villers

Noel Villers


Kameraman, Editör, Yapımcı, Görsel Efekt

Noel Villers, kameraman, editör, yapımcı, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Macera Kameraman    
2014 Komedi 7.8 2,293
2013 Macera Kameraman 5.5 608
2011 Kısa Metraj Yapımcı
Kameraman
Editorial Department
6.4 26
2011 Aksiyon Editorial Department 6.6 901
2011 Komedi Kameraman 4.3 380
2009 Kısa Metraj Kameraman
Editorial Department
   
2009 Aksiyon Kameraman
Editorial Department
4.1 161
2009 Belgesel Görsel Efekt 6.0 460
2004 Dram 0 6.2 75
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017