Giriş Kayıt
Seung-cheol Hong

Seung-cheol Hong


Kameraman, Oyuncu

Seung-cheol Hong, kameraman, oyuncu. Gizli Kart (2014), Taht (2015), Leokki (2016), Kim-jong-wook-chat-gi (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Kameraman 6.9 639

Taht
2015 Dram Kameraman 7.2 675
2015 Dram Kameraman 7.0 338

Gizli Kart
2014 Suç Kameraman 6.9 977

Sevimli Tavuk
2011 Animasyon Oyuncu 7.2 579
2010 Komedi Kameraman 6.6 658

Cennetin Eşiğinde
2009 Dram Kameraman 6.9 211
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017