Giriş Kayıt
Seung-cheol Hong

Seung-cheol Hong


Kameraman, Oyuncu

Seung-cheol Hong, kameraman, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Kameraman 6.8 328

Taht
2015 Dram Kameraman 7.2 675
2015 Dram Kameraman 7.0 338

Gizli Kart
2014 Suç Kameraman 6.9 977

Sevimli Tavuk
2011 Animasyon Oyuncu 7.2 579
2010 Komedi Kameraman 6.6 658

Cennetin Eşiğinde
2009 Dram Kameraman 6.9 211
Film Altyazıları
Live by Night (10,096) Resident Evil: The Final Chapter (8,824) Hidden Figures (4,677) Rogue One (4,289) Patriots Day (4,247) Assassin's Creed (3,762) Split (3,488) Allied (3,460) Paterson (3,290) Why Him? (2,153)
Dizi Altyazıları
Legion (4,463) The 100 (3,998) Black Sails (3,289) Arrow (3,237) The Expanse (3,049) The Originals (2,761) Colony (2,584) The Flash (2,265) The Last Kingdom (2,191) Vikings (2,038)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017