Giriş Kayıt
Nick Grimshaw

Nick Grimshaw


Oyuncu

Nick Grimshaw, oyuncu. "Sound" (2007) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 5.4 9,335
2013 Belgesel Oyuncu    

Oyunbozan Ralph
2012 Animasyon Oyuncu 7.7 300,733
2012 Müzik Oyuncu 6.2 6
2009 Talk-Show Oyuncu 6.3 596
2005 Komedi Oyuncu 7.8 4,032
2004 Müzik Oyuncu 4.5 3,774
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,365
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017