Giriş Kayıt
Nick Grimshaw

Nick Grimshaw


Oyuncu

Nick Grimshaw, oyuncu. "Sound" (2007) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 5.4 9,706
2013 Belgesel Oyuncu    

Oyunbozan Ralph
2012 Animasyon Oyuncu 7.7 308,987
2012 Müzik Oyuncu 6.2 6
2009 Talk-Show Oyuncu 6.3 596
2005 Komedi Oyuncu 7.8 4,032
2004 Müzik Oyuncu 4.5 3,774
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,563
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,830) Den of Thieves (2,812) Maze Runner: The Death Cure (2,625) Winchester (2,406) Hostiles (2,156) 12 Strong (1,720) A martfüi rém (1,594) The Commuter (1,260) Submergence (1,147) Bleeding Steel (1,111)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,894) Supernatural (4,482) The Big Bang Theory (3,070) Gotham (2,654) The Terror (2,546) Arrow (2,213) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,174) The Flash (1,839) Krypton (1,619) Legion (1,588)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018