Giriş Kayıt
Nick Grimshaw

Nick Grimshaw


Oyuncu

Nick Grimshaw, oyuncu. "Sound" (2007) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 5.5 7,314
2013 Belgesel Oyuncu    

Oyunbozan Ralph
2012 Animasyon Oyuncu 7.8 287,196
2009 Talk-Show Oyuncu 6.3 596
2004 Müzik Oyuncu 4.5 3,567
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,119
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,384) Rogue One (4,988) Split (3,567) Assassin's Creed (2,613) Brimstone (2,210) Paterson (1,900) Hidden Figures (1,804) The Institute (1,558) The Great Wall (1,247) Passengers (1,124)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,943) Legion (7,109) Arrow (3,874) Legends of Tomorrow (2,204) Into the Badlands (2,098) The Blacklist (1,737) Vikings (1,659) Black Sails (1,601) The Expanse (1,568) 24: Legacy (1,510)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017