Giriş Kayıt
Vijay Vinayak Joshi

Vijay Vinayak Joshi (32)


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Oyuncu

Vijay Joshi, 04 Ekim 1984 Hubli, Karnataka, Hindistan doğumlu yapımcı, yapım yöneticisi, oyuncu. Rakhta Charitra (2010), Not a Love Story (2011), Çirkin (2013), Mary Kom (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Vijay Joshi
Doğum Tarihi: 04 Ekim 1984
Doğum Yeri: Hubli, Karnataka, Hindistan
Diğer Bir İsmi: Vijay Joshi
Takma İsmi: VJ
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu: 1.79 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 30 Biyografi Yapımcı 6.8 7,762

Çirkin
2013 29 Suç Yapımcı 8.1 11,978
2012 28 Komedi Yapımcı 6.1 135
2011 27 Aksiyon Yapımcı 3.5 152
2011 27 Suç Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.0 606
2011 27 Gerilim Yapımcı 3.9 117
2010 26 Aksiyon Yapımcı 7.6 2,736
2010 26 Dram Yapımcı 3.3 387
2010 26 Dram Yapım Yöneticisi 7.0 1,815
2009 25 Dram Oyuncu    
2008 24 Dram Çeşitli 3.9 1,030
2008 24 Aksiyon Çeşitli 6.8 6,136
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017