Giriş Kayıt
Richard Raymond Harry Herbeck

Richard Raymond Harry Herbeck


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Richard Raymond Harry Herbeck, senarist, yapımcı, oyuncu.

Gerçek İsmi: Richard Raymond Harry Herbeck
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Gerilim Senarist
Yapımcı
5.4 6,887
2015 Biyografi 6.9 20,947
2014 Komedi Oyuncu 5.7 2,830

Dehşet Kapanı
2012 Korku Çeşitli 7.0 295,796
2011 Aksiyon Çeşitli 7.3 24,748

Canavar
2008 Macera Çeşitli 7.0 313,988
2004 Macera Çeşitli 8.4 405,839
Dizi Altyazıları
The Flash (7,539) Fargo (6,762) Arrow (5,616) The 100 (5,205) Better Call Saul (4,112) Lucifer (3,477) 12 Monkeys (3,437) American Gods (3,417) Supernatural (2,956) Game of Thrones (2,863)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017