Giriş Kayıt
Richard Raymond Harry Herbeck

Richard Raymond Harry Herbeck


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Richard Raymond Harry Herbeck, senarist, yapımcı, oyuncu.

Gerçek İsmi: Richard Raymond Harry Herbeck
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Gerilim Senarist
Yapımcı
5.4 6,227
2015 Biyografi 6.9 19,802
2014 Komedi Oyuncu 5.7 2,775

Dehşet Kapanı
2012 Korku Çeşitli 7.0 290,355
2011 Aksiyon Çeşitli 7.3 24,483

Canavar
2008 Macera Çeşitli 7.0 308,893
2004 Macera Çeşitli 8.4 397,331
Film Altyazıları
Doctor Strange (9,412) Allied (9,394) Moana (7,885) Assassin's Creed (5,418) Lion (4,736) Arrival (3,681) Hacksaw Ridge (2,844) Nocturnal Animals (2,532) Fences (2,437) Forushande (1,828)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,833) Supernatural (7,517) The Expanse (4,645) Vikings (4,228) The Big Bang Theory (3,753) Suits (3,351) Legion (3,322) The Blacklist (3,234) Arrow (3,053) Sherlock (2,713)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017