Giriş Kayıt
Richard Raymond Harry Herbeck

Richard Raymond Harry Herbeck


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Richard Raymond Harry Herbeck, senarist, yapımcı, oyuncu.

Gerçek İsmi: Richard Raymond Harry Herbeck
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Gerilim Senarist
Yapımcı
5.4 9,072
2015 Biyografi 6.9 27,278
2014 Komedi Oyuncu 5.7 3,129

Dehşet Kapanı
2012 Korku Çeşitli 7.0 315,348
2011 Aksiyon Çeşitli 7.3 25,528

Canavar
2008 Macera Çeşitli 7.0 334,795
2004 Macera Çeşitli 8.4 429,252
Film Altyazıları
Den of Thieves (3,973) Hostiles (3,313) Red Sparrow (2,890) Maze Runner: The Death Cure (2,866) Wildling (2,603) 12 Strong (1,934) The Commuter (1,187) Peter Rabbit (858) A Quiet Place (673) Submergence (604)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,488) The Terror (4,993) The Flash (2,559) Legion (2,529) The Crossing (2,130) Supernatural (1,708) The Big Bang Theory (1,644) Vikings (1,617) Lucifer (1,591) Fear the Walking Dead (1,485)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018