Giriş Kayıt
Nina Ayres

Nina Ayres


Kostümcü, Oyuncu, Kostüm Tasarımcısı

Nina Ayres, kostümcü, oyuncu, kostüm tasarımcısı. Altın Pusula (2007), Doghouse (2009), Ali ve Nino (2016), Sinbad (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kostüm Bölümü 8.7 61,409

Ali ve Nino
2016 Dram Kostüm Bölümü 7.2 3,028

Son Krallık
2015 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 8.3 35,617
2012 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.6 2,987

Taht Oyunları
2011 Macera Kostüm Bölümü 9.5 1,310,979
2009 Komedi Oyuncu
Kostüm Bölümü
6.1 19,529

Altın Pusula
2007 Macera Kostüm Bölümü 6.1 160,936
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,734) Den of Thieves (3,224) Hostiles (3,214) Maze Runner: The Death Cure (2,671) 12 Strong (2,509) Wildling (1,850) Winchester (1,401) Peter Rabbit (1,299) Submergence (1,280) The Commuter (1,253)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,805) The Terror (3,883) The Flash (3,313) Supernatural (3,147) Legion (3,122) The Crossing (2,461) The Expanse (1,667) Vikings (1,579) The Big Bang Theory (1,499) Fear the Walking Dead (1,117)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018