Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Nina Ayres

Nina Ayres


Kostümcü, Oyuncu

Nina Ayres, kostümcü, oyuncu. Altın Pusula (2007), Doghouse (2009), Sinbad (2012), Ali ve Nino (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kostüm Bölümü 8.9 22,196

Ali ve Nino
2016 Dram Kostüm Bölümü 8.6 1,110
2012 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.6 2,987

Taht Oyunları
2011 Macera Kostüm Bölümü 9.5 1,105,521
2009 Komedi Oyuncu
Kostüm Bölümü
6.1 18,627

Altın Pusula
2007 Macera Kostüm Bölümü 6.1 152,598
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017