Giriş Kayıt
Nina Ayres

Nina Ayres


Kostümcü, Oyuncu, Kostüm Tasarımcısı

Nina Ayres, kostümcü, oyuncu, kostüm tasarımcısı. Altın Pusula (2007), Doghouse (2009), Ali ve Nino (2016), Sinbad (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kostüm Bölümü 8.7 43,490

Ali ve Nino
2016 Dram Kostüm Bölümü 7.2 2,947

Son Krallık
2015 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 8.3 32,632
2012 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.6 2,987

Taht Oyunları
2011 Macera Kostüm Bölümü 9.5 1,259,944
2009 Komedi Oyuncu
Kostüm Bölümü
6.1 19,325

Altın Pusula
2007 Macera Kostüm Bölümü 6.1 158,191
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017