Giriş Kayıt
Nina Ayres

Nina Ayres


Kostümcü, Oyuncu, Kostüm Tasarımcısı

Nina Ayres, kostümcü, oyuncu, kostüm tasarımcısı. Altın Pusula (2007), Doghouse (2009), Ali ve Nino (2016), Sinbad (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kostüm Bölümü 8.7 64,686

Ali ve Nino
2016 Dram Kostüm Bölümü 7.2 3,028

Son Krallık
2015 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 8.3 36,708
2012 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.6 2,987

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Kostüm Bölümü 9.5 1,326,849
2009 Komedi Oyuncu
Kostüm Bölümü
6.1 19,642

Altın Pusula
2007 Macera Kostüm Bölümü 6.1 161,670
Dizi Altyazıları
Westworld (10,312) La casa de papel (2,619) The Expanse (2,139) Legion (1,912) 12 Monkeys (1,608) Colony (1,556) Goliath (1,348) Cloak & Dagger (1,322) Into the Badlands (1,268) Fear the Walking Dead (1,059)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018