Giriş Kayıt
Nina Ayres

Nina Ayres


Kostümcü, Oyuncu, Kostüm Tasarımcısı

Nina Ayres, kostümcü, oyuncu, kostüm tasarımcısı. Altın Pusula (2007), Doghouse (2009), Sinbad (2012), Ali ve Nino (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kostüm Bölümü 8.7 40,649

Ali ve Nino
2016 Dram Kostüm Bölümü 7.3 2,639

Son Krallık
2015 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 8.3 31,395
2012 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.6 2,987

Taht Oyunları
2011 Macera Kostüm Bölümü 9.5 1,237,321
2009 Komedi Oyuncu
Kostüm Bölümü
6.1 19,147

Altın Pusula
2007 Macera Kostüm Bölümü 6.1 157,173
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017