Giriş Kayıt
Cynthia Youngblood

Cynthia Youngblood


Oyuncu

Cynthia Youngblood, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Biyografi Oyuncu 6.8 62,335

Çık Aramızdan
2007 Komedi Oyuncu 5.3 32,968

Korku Şovu 3
2006 Korku Oyuncu    
2005 Dram Oyuncu 7.7 171,275
1965 Dram Oyuncu 5.3 4,961
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,169) Doctor Strange (6,717) Allied (6,360) Moana (4,816) Lion (3,508) John Wick: Chapter 2 (3,494) Arrival (3,161) Forushande (2,885) Hacksaw Ridge (2,232) Fences (2,041)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,304) Supernatural (4,665) The Expanse (4,313) Vikings (3,987) Suits (3,627) The Big Bang Theory (2,481) Sherlock (2,427) Arrow (2,024) Legion (1,975) Black Sails (1,749)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017