Giriş Kayıt
Shoichiro Tanigawa

Shoichiro Tanigawa


Oyuncu

Shoichiro Tanigawa, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Oyuncu 6.9 131
2009 Dram Oyuncu 6.3 35
2009 Aksiyon Oyuncu 4.8 1,003
2008 Oyuncu    
2007 Dram Oyuncu 7.2 595
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,391) Doctor Strange (6,857) Allied (6,451) Moana (4,882) John Wick: Chapter 2 (4,304) Lion (3,566) Arrival (3,221) Forushande (2,987) Split (2,292) Hacksaw Ridge (2,279)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,488) Supernatural (4,715) The Expanse (4,353) Vikings (4,175) Suits (3,694) The Big Bang Theory (2,571) Sherlock (2,521) Arrow (2,062) Legion (2,012) Blindspot (1,923)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017