Giriş Kayıt
Ryôtarô Yonemura

Ryôtarô Yonemura


Oyuncu

Ryôtarô Yonemura, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Korku Oyuncu 6.2 26

Umut Diyarı
2012 Dram Oyuncu 6.6 759
2012 Komedi Oyuncu 6.5 169
2010 Komedi Oyuncu 6.7 288
2009 Oyuncu    
2008 Dram Oyuncu    
2007 Dram Oyuncu 7.2 595
Film Altyazıları
Live by Night (9,478) Why Him? (6,591) Rogue One (3,359) Resident Evil: The Final Chapter (3,331) Patriots Day (2,379) Assassin's Creed (2,108) Hidden Figures (2,005) Paterson (1,299) Split (1,240) Allied (950)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,118) Black Sails (4,175) Into the Badlands (3,218) Legion (2,379) The 100 (2,135) Vikings (1,818) Taken (1,537) The Originals (1,456) Designated Survivor (1,446) Arrow (1,413)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017