Giriş Kayıt
Seiji Nozoe

Seiji Nozoe


Oyuncu

Seiji Nozoe, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Dram Oyuncu 6.6 239
2009 Dram Oyuncu 6.4 186
2009 Komedi Oyuncu 6.2 73
2007 Dram Oyuncu 7.2 595
2005 Dram Oyuncu 7.2 2,880
Film Altyazıları
Kidnap (5,952) Beauty and the Beast (5,273) T2 Trainspotting (2,846) The Fate of the Furious (2,675) Contratiempo (2,002) The Boss Baby (1,972) Dangal (1,677) The Shack (1,625) Redivider (1,502) The Great Wall (1,376)
Dizi Altyazıları
American Gods (7,459) Better Call Saul (5,662) Supernatural (5,469) Lucifer (5,242) The Flash (4,728) Twin Peaks (3,972) Into the Badlands (3,797) Fargo (3,769) Gotham (2,928) 12 Monkeys (2,733)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017