Giriş Kayıt
Seiji Nozoe

Seiji Nozoe


Oyuncu

Seiji Nozoe, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Dram Oyuncu 6.6 239
2009 Dram Oyuncu 6.4 186
2009 Komedi Oyuncu 6.2 73
2007 Dram Oyuncu 7.2 595
2005 Dram Oyuncu 7.2 2,880
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,411) Den of Thieves (3,112) Maze Runner: The Death Cure (2,843) Winchester (2,576) Hostiles (2,362) 12 Strong (1,855) A martfüi rém (1,786) The Commuter (1,374) Bleeding Steel (1,369) Submergence (1,202)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,919) Supernatural (4,793) Westworld (4,766) The Big Bang Theory (3,508) The Terror (2,966) Gotham (2,934) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,491) Arrow (2,446) The Flash (2,024) Krypton (1,756)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018