Giriş Kayıt
Karen Hannaford

Karen Hannaford


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Set Dekoratörü

Karen Hannaford, sanat bölümü, sanat yönetmeni, set dekoratörü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karabasan
2014 Dram Sanat Yönetmeni 6.8 127,775
2009 Dram Sanat Bölümü 6.8 2,751
2009 Dram Sanat Bölümü 5.4 314
2007 Macera Sanat Bölümü 7.2 681

Aralık Çocukları
2007 Dram Set Dekoratörü 6.6 10,591
2006 Suç 0 6.4 3,812
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 1,608
Film Altyazıları
Passengers (7,726) Doctor Strange (3,840) Assassin's Creed (3,765) Arrival (2,644) xXx: Return of Xander Cage (2,560) Allied (2,527) Moana (1,714) Forushande (1,502) Hacksaw Ridge (1,501) Split (1,411)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,334) Supernatural (7,892) Legion (7,865) Arrow (5,759) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,666) Black Sails (3,660) Taboo (3,588) Vikings (3,582) Suits (3,225) The Expanse (3,013)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017