Giriş Kayıt
Karen Hannaford

Karen Hannaford


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Set Dekoratörü

Karen Hannaford, sanat bölümü, sanat yönetmeni, set dekoratörü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karabasan
2014 Dram Sanat Yönetmeni 6.8 131,220
2009 Dram Sanat Bölümü 6.8 2,751
2009 Dram Sanat Bölümü 5.4 314
2007 Macera Sanat Bölümü 7.2 681

Aralık Çocukları
2007 Dram Set Dekoratörü 6.6 10,667
2006 Suç 0 6.4 3,812

Cennet Yanıyor
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 1,608
Film Altyazıları
Gold (4,213) Get Out (2,502) Logan (2,054) The Age of Shadows (1,318) La La Land (1,311) Split (1,302) Rings (1,229) Personal Shopper (1,195) Zashchitniki (1,145) The Great Wall (1,026)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,137) The Blacklist (3,448) Into the Badlands (3,010) Fargo (2,721) The Last Kingdom (2,577) Doctor Who (2,166) Game of Thrones (1,695) Vikings (1,681) The Expanse (1,680) The Flash (1,648)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017