Giriş Kayıt
Ivan Radev

Ivan Radev


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Ivan Radev, sanat bölümü, sanat yönetmeni. Beyond Valkyrie: Dawn of the 4th Reich (2016), Ghost Voyage (2008), Security (2017), Jarhead 3: The Siege (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Belalı Tanık
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 70,862
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 6,706
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 4.9 593

Kod Adı: Londra
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 106,873
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 1,481
2015 Aksiyon Sanat Bölümü    

Cehennem Melekleri 3
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 141,971
2014 Korku Sanat Bölümü 6.8 40,665
2014 Komedi Sanat Bölümü 6.1 369

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 243,587

Herkül: Efsane Başlıyor
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 4.2 47,689
2013 Aksiyon Sanat Bölümü    
2012 Aksiyon Sanat Bölümü    

Cehennem Melekleri 2
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 261,949
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 4.1 1,371

Kara Orman
2012 Fantastik Sanat Bölümü    
2011 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü    
2011 Aksiyon Sanat Yönetmeni    
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 3.3 355
2011 Korku Sanat Bölümü 3.2 476

Özgürlük Yolu
2010 Macera Sanat Bölümü 7.3 94,629
2010 Korku Sanat Bölümü    
2010 Aksiyon Sanat Bölümü    
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 10,064

Gece Treni
2009 Gizem Sanat Bölümü 5.7 8,185

Karabasan 3
2008 Korku Sanat Bölümü    
2008 Fantastik Sanat Bölümü    

Yılanlar
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 3.7 494
2008 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 3.5 669

Yarasalar Insan Hasatı
2007 Korku Sanat Bölümü    

Kayıp Koloni
2007 Fantastik Sanat Bölümü 4.3 1,175

Lanetli Tepeye Dönüş
2007 Korku Sanat Bölümü    

Kara Göl 2
2007 Korku Sanat Bölümü    
2006 Aksiyon Sanat Bölümü    
1999 Komedi Sanat Bölümü 7.5 2,304
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017