Giriş Kayıt
Ivan Radev

Ivan Radev


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Ivan Radev, sanat bölümü, sanat yönetmeni. Ghost Voyage (2008), Jarhead 3: The Siege (2016), (2014) Herkül: Efsane Başlıyor (2014), (2009) Ninja (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 4.8 407

Kod Adı: Londra
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 94,456
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 1,481
2015 Aksiyon Sanat Bölümü    

Cehennem Melekleri 3
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 134,410
2014 Korku Sanat Bölümü 6.8 37,778
2014 Komedi Sanat Bölümü 6.1 369

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 234,222

Herkül: Efsane Başlıyor
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 4.2 46,376
2013 Aksiyon Sanat Bölümü    
2012 Aksiyon Sanat Bölümü    

Cehennem Melekleri 2
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 254,040
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 4.1 1,371

Kara Orman
2012 Fantastik Sanat Bölümü    
2011 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü    
2011 Aksiyon Sanat Yönetmeni    
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 3.3 355
2011 Korku Sanat Bölümü 3.2 476

Özgürlük Yolu
2010 Macera Sanat Bölümü 7.3 91,046
2010 Korku Sanat Bölümü    
2010 Aksiyon Sanat Bölümü    
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 9,735

Gece Treni
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 7,959

Karabasan 3
2008 Korku Sanat Bölümü    
2008 Fantastik Sanat Bölümü    

Yılanlar
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 3.7 494
2008 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 3.5 669

Yarasalar Insan Hasatı
2007 Korku Sanat Bölümü    

Kayıp Koloni
2007 Fantastik Sanat Bölümü 4.3 1,175

Lanetli Tepeye Dönüş
2007 Korku Sanat Bölümü    

Kara Göl 2
2007 Korku Sanat Bölümü    
2006 Aksiyon Sanat Bölümü    
1999 Komedi Sanat Bölümü 7.5 2,304
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,707) Allied (11,849) Moana (7,492) Lion (5,708) Arrival (3,941) Hacksaw Ridge (3,330) Nocturnal Animals (3,064) Assassin's Creed (2,395) Shut In (2,323) Underworld: Blood Wars (2,269)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,376) Taboo (8,547) The Expanse (7,673) Legion (6,173) Arrow (5,951) The Big Bang Theory (5,846) Vikings (4,766) The Blacklist (3,335) Suits (2,992) Sherlock (2,976)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017