Giriş Kayıt
Georgina Isles

Georgina Isles


Yapım Yöneticisi

Georgina Isles, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Yapım Yöneticisi 6.3 7,427
2015 Dram Yapım Yöneticisi 5.3 253
2013 Dram Yapım Yöneticisi    
2012 Biyografi Çeşitli 6.8 1,566
2010 Dram Çeşitli 5.7 548
2010 Dram Çeşitli 6.0 2,150
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,871) Hostiles (2,932) Den of Thieves (2,892) Maze Runner: The Death Cure (2,375) 12 Strong (2,257) Wildling (1,811) Peter Rabbit (1,154) The Commuter (1,118) Submergence (1,080) Winchester (1,041)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,248) The Terror (3,674) The Flash (3,076) Legion (2,955) Supernatural (2,391) The Crossing (2,380) The Expanse (1,518) Vikings (1,499) The Big Bang Theory (1,339) Fear the Walking Dead (1,081)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018