Giriş Kayıt
Georgina Isles

Georgina Isles


Yapım Yöneticisi

Georgina Isles, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Yapım Yöneticisi 6.3 8,038
2015 Dram Yapım Yöneticisi 5.3 253
2013 Dram Yapım Yöneticisi    
2012 Biyografi Çeşitli 6.8 1,566
2010 Dram Çeşitli 5.7 548
2010 Dram Çeşitli 6.0 2,150
Dizi Altyazıları
Westworld (4,466) La casa de papel (2,259) The Expanse (1,922) Legion (1,581) Colony (1,391) Cloak & Dagger (1,197) Goliath (1,189) Vikings (911) Lucifer (767) 12 Monkeys (755)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018