Giriş Kayıt
Martin Lord Ferguson

Martin Lord Ferguson


Müzisyen, Müzisyen

Martin Lord Ferguson, müzisyen, müzisyen.

Diğer Bir İsmi: Martin Lord
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Fındık İşi 2
2017 Animasyon Müzik 5.3 3,603

Yeni Yılın İlk Çekilişi
2012 Fantastik Müzik 6.8 7,141
2008 Aksiyon Müzik 4.2 1,385

Yamyam
2004 Dram Müzik 6.0 761
2001 Gerilim Müzik 8.2 254
Film Altyazıları
Black Panther (2,746) Cargo (2,390) Red Sparrow (2,183) Game Night (1,606) True Crimes (1,402) Deadpool (1,177) Avengers: Infinity War (899) Annihilation (849) L'insulte (845) Den of Thieves (833)
Dizi Altyazıları
Westworld (7,507) Supernatural (6,382) La casa de papel (4,211) Gotham (3,183) Arrow (3,158) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,068) The 100 (3,030) 13 Reasons Why (2,886) The Flash (2,371) Lucifer (1,913)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018