Giriş Kayıt
Michael Justin Ricci

Michael Justin Ricci


Yapımcı

Michael Justin Ricci, yapımcı. Mr. Robot (2015), Ghost Team (2016), Chasing Life (2014), Good Kids (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram 0    
2016 Komedi 0 6.0 3,309
2016 Dram 0 3.8 313
2016 Komedi 0    
2016 Komedi 0 4.5 776
2016 Dram 0 7.6 37

Başımın Belası
2015 Komedi Çeşitli 6.2 3,993
2015 Biyografi 0 8.1 259,654
2015 Komedi 0 6.6 95,465

Kör Nokta
2015 Suç 0 7.6 44,631
2015 Suç 0 8.7 213,183

İşimiz İş
2015 Komedi 0 5.4 24,973
2015 Belgesel 0 6.6 110

Yargıç
2014 Suç Çeşitli 7.4 145,349

Adalet
2014 Aksiyon 0 7.2 246,967

Kaset İşi
2014 Komedi 0 5.1 89,036
2014 Dram 0 7.9 4,890
2014 Korku 7.0 21
2014 Komedi 0 6.8 7,461

Düzenbaz
2013 Suç 0 7.3 375,681
2013 Dram Yönetmen Asistanı    
2012 Komedi 0 7.3 52,881
2012 Korku Kameraman    
2012 Reality-TV Çeşitli 6.9 2,006
2011 Talk-Show Yapımcı    
2011 Komedi Sesler 7.0 84
2010 Belgesel Çeşitli 6.9 732
2010 Reality-TV Çeşitli 5.9 2,710
2009 Suç 0 8.3 53,321
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017