Giriş Kayıt
Michael Justin Ricci

Michael Justin Ricci


Kameraman

Michael Justin Ricci, kameraman. Mr. Robot (2015), Ghost Team (2016), Chasing Life (2014), Good Kids (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram 0    
2016 Komedi 0 6.0 1,918
2016 Dram 0 4.0 209
2016 Komedi 0    
2016 Komedi 0 4.5 776

Başımın Belası
2015 Komedi Çeşitli 6.2 3,726
2015 Biyografi 0 8.1 242,181
2015 Komedi 0 6.6 91,031

Kör Nokta
2015 Suç 0 7.6 41,875
2015 Suç 0 8.7 203,252

İşimiz İş
2015 Komedi 0 5.4 24,449
2015 Belgesel 0 6.6 110

Yargıç
2014 Suç Çeşitli 7.4 143,162

Adalet
2014 Aksiyon 0 7.2 241,544

Kaset İşi
2014 Komedi 0 5.1 87,667
2014 Dram 0 7.9 4,818
2014 Korku 7.0 21
2014 Komedi 0 6.8 7,359

Düzenbaz
2013 Suç 0 7.3 369,625
2013 Dram Yönetmen Asistanı    
2012 Komedi 0 7.3 51,049
2012 Korku Kameraman    
2012 Reality-TV Çeşitli 6.9 2,006
2011 Talk-Show Yapımcı    
2011 Komedi Sesler 7.0 84
2010 Belgesel Çeşitli 6.9 732
2010 Reality-TV Çeşitli 5.9 2,710
2009 Suç 0 8.3 52,051
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017