Giriş Kayıt
Michael Justin Ricci

Michael Justin Ricci


Kameraman

Michael Justin Ricci, kameraman. Brad's Status (2017), Ghost Team (2016), Chasing Life (2014), Good Kids (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Korku 0    
2018 Dram 0    
2017 Komedi 0 6.7 1,911
2017 Dram 0 8.7 15
2017 Komedi 0    
2017 Komedi 0    
2016 Komedi 0 6.1 5,690
2016 Dram 0 3.9 432
2016 Komedi 0    
2016 Komedi 0 4.5 776
2016 Dram 0 7.6 37

Başımın Belası
2015 Komedi Çeşitli 6.2 4,494
2015 Biyografi 0 8.1 293,636
2015 Komedi 0 6.6 103,760

Kör Nokta
2015 Aksiyon 0 7.6 50,136
2015 Suç 0 8.6 238,979

İşimiz İş
2015 Komedi 0 5.4 26,219
2015 Belgesel 0 6.6 110

Yargıç
2014 Suç Çeşitli 7.4 151,418

Adalet
2014 Aksiyon 0 7.2 256,836

Kaset İşi
2014 Komedi 0 5.1 92,797
2014 Dram 0 7.9 5,065
2014 Korku 7.0 21
2014 Komedi 0 6.8 7,759

Düzenbaz
2013 Suç 0 7.3 388,863
2013 Dram Yönetmen Asistanı    
2012 Komedi 0 7.3 57,026
2012 Korku Kameraman    
2012 Reality-TV Çeşitli 7.0 2,678
2011 Talk-Show Yapımcı    
2011 Komedi Sesler 7.0 84
2010 Belgesel Çeşitli 6.9 732
2010 Reality-TV Çeşitli 5.9 2,710
2009 Suç 0 8.3 56,365
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017