Giriş Kayıt
Michael Justin Ricci

Michael Justin Ricci


Yapımcı

Michael Justin Ricci, yapımcı. Brad'in Durumu: Karmaşık (2017), Ghost Team (2016), Chasing Life (2014), Good Kids (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Korku 0    
2018 Dram 0    
2017 Dram 0 5.9 250

Brad'in Durumu: Karmaşık
2017 Komedi 0 6.5 8,504
2017 Aksiyon 0    
2017 Komedi 0 5.5 53
2017 Dram 0    
2017 Komedi 0    
2016 Komedi 0 6.1 6,548
2016 Dram 0 3.9 432
2016 Komedi 0    
2016 Komedi 0 4.5 776
2016 Dram 0 7.6 37

Başımın Belası
2015 Komedi Çeşitli 6.2 4,985
2015 Biyografi 0 8.1 320,280
2015 Komedi 0 6.6 109,006
2015 Aksiyon 0 8.1 153,059

Kör Nokta
2015 Aksiyon 0 7.5 53,755
2015 Suç 0 8.6 253,152

İşimiz İş
2015 Komedi 0 5.4 26,757
2015 Belgesel 0 6.6 110

Yargıç
2014 Suç Çeşitli 7.4 154,694

Adalet
2014 Aksiyon 0 7.2 263,057

Kaset İşi
2014 Komedi 0 5.1 95,115
2014 Dram 0 7.9 5,136
2014 Korku 7.0 21
2014 Komedi 0 6.8 7,943

Düzenbaz
2013 Suç 0 7.3 397,509
2013 Dram Yönetmen Asistanı    
2012 Komedi 0 7.3 58,476
2012 Korku Kameraman    
2012 Reality-TV Çeşitli 7.0 2,678
2011 Talk-Show Yapımcı    
2011 Komedi Sesler 7.0 84
2010 Belgesel Çeşitli 6.9 732
2010 Reality-TV Çeşitli 5.9 2,710
2009 Suç 0 8.3 58,181
Film Altyazıları
Den of Thieves (3,973) Hostiles (3,313) Red Sparrow (2,890) Maze Runner: The Death Cure (2,866) Wildling (2,603) 12 Strong (1,934) The Commuter (1,187) Peter Rabbit (858) A Quiet Place (673) Submergence (604)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,488) The Terror (4,993) The Flash (2,559) Legion (2,529) The Crossing (2,130) Supernatural (1,708) The Big Bang Theory (1,644) Vikings (1,617) Lucifer (1,591) Fear the Walking Dead (1,485)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018