Giriş Kayıt
Michael Justin Ricci

Michael Justin Ricci


Kameraman

Michael Justin Ricci, kameraman. Mr. Robot (2015), Ghost Team (2016), Chasing Life (2014), Good Kids (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Korku 0    
2018 Dram 0    
2017 Komedi 0 6.7 390
2017 Dram 0 8.7 15
2017 Komedi 0    
2017 Komedi 0    
2016 Komedi 0 6.1 5,344
2016 Dram 0 3.9 418
2016 Komedi 0    
2016 Komedi 0 4.5 776
2016 Dram 0 7.6 37

Başımın Belası
2015 Komedi Çeşitli 6.2 4,494
2015 Biyografi 0 8.1 286,309
2015 Komedi 0 6.6 102,020

Kör Nokta
2015 Aksiyon 0 7.6 48,872
2015 Suç 0 8.6 231,864

İşimiz İş
2015 Komedi 0 5.4 26,015
2015 Belgesel 0 6.6 110

Yargıç
2014 Suç Çeşitli 7.4 150,192

Adalet
2014 Aksiyon 0 7.2 254,628

Kaset İşi
2014 Komedi 0 5.1 91,936
2014 Dram 0 7.9 5,026
2014 Korku 7.0 21
2014 Komedi 0 6.8 7,699

Düzenbaz
2013 Suç 0 7.3 385,995
2013 Dram Yönetmen Asistanı    
2012 Komedi 0 7.3 56,535
2012 Korku Kameraman    
2012 Reality-TV Çeşitli 7.0 2,678
2011 Talk-Show Yapımcı    
2011 Komedi Sesler 7.0 84
2010 Belgesel Çeşitli 6.9 732
2010 Reality-TV Çeşitli 5.9 2,710
2009 Suç 0 8.3 55,718
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017