Giriş Kayıt
Michael Justin Ricci

Michael Justin Ricci


Kameraman

Michael Justin Ricci, kameraman. Brad'in Durumu: Karmaşık (2017), Ghost Team (2016), Chasing Life (2014), Good Kids (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Korku 0    
2018 Dram 0    
2017 Dram 0 5.8 181

Brad'in Durumu: Karmaşık
2017 Komedi 0 6.6 6,830
2017 Aksiyon 0    
2017 Komedi 0 5.5 53
2017 Dram 0    
2017 Komedi 0    
2016 Komedi 0 6.1 6,294
2016 Dram 0 3.9 432
2016 Komedi 0    
2016 Komedi 0 4.5 776
2016 Dram 0 7.6 37

Başımın Belası
2015 Komedi Çeşitli 6.2 4,985
2015 Biyografi 0 8.1 309,369
2015 Komedi 0 6.6 107,214
2015 Aksiyon 0 8.1 145,129

Kör Nokta
2015 Aksiyon 0 7.5 52,714
2015 Suç 0 8.6 249,705

İşimiz İş
2015 Komedi 0 5.4 26,566
2015 Belgesel 0 6.6 110

Yargıç
2014 Suç Çeşitli 7.4 153,533

Adalet
2014 Aksiyon 0 7.2 260,520

Kaset İşi
2014 Komedi 0 5.1 94,121
2014 Dram 0 7.9 5,067
2014 Korku 7.0 21
2014 Komedi 0 6.8 7,882

Düzenbaz
2013 Suç 0 7.3 394,513
2013 Dram Yönetmen Asistanı    
2012 Komedi 0 7.3 58,025
2012 Korku Kameraman    
2012 Reality-TV Çeşitli 7.0 2,678
2011 Talk-Show Yapımcı    
2011 Komedi Sesler 7.0 84
2010 Belgesel Çeşitli 6.9 732
2010 Reality-TV Çeşitli 5.9 2,710
2009 Suç 0 8.3 57,531
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018