Giriş Kayıt
Michael Justin Ricci

Michael Justin Ricci


Yapımcı

Michael Justin Ricci, yapımcı. Mr. Robot (2015), Ghost Team (2016), Chasing Life (2014), Good Kids (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram 0    
2016 Komedi 0 6.0 2,777
2016 Dram 0 3.8 280
2016 Komedi 0    
2016 Komedi 0 4.5 776
2016 Dram 0 7.6 37

Başımın Belası
2015 Komedi Çeşitli 6.2 3,862
2015 Biyografi 0 8.1 250,829
2015 Komedi 0 6.6 93,401

Kör Nokta
2015 Suç 0 7.6 43,218
2015 Suç 0 8.7 207,873

İşimiz İş
2015 Komedi 0 5.4 24,652
2015 Belgesel 0 6.6 110

Yargıç
2014 Suç Çeşitli 7.4 144,333

Adalet
2014 Aksiyon 0 7.2 244,493

Kaset İşi
2014 Komedi 0 5.1 88,261
2014 Dram 0 7.9 4,852
2014 Korku 7.0 21
2014 Komedi 0 6.8 7,408

Düzenbaz
2013 Suç 0 7.3 372,279
2013 Dram Yönetmen Asistanı    
2012 Komedi 0 7.3 51,714
2012 Korku Kameraman    
2012 Reality-TV Çeşitli 6.9 2,006
2011 Talk-Show Yapımcı    
2011 Komedi Sesler 7.0 84
2010 Belgesel Çeşitli 6.9 732
2010 Reality-TV Çeşitli 5.9 2,710
2009 Suç 0 8.3 52,615
Film Altyazıları
Doctor Strange (9,412) Allied (9,394) Moana (7,885) Assassin's Creed (5,418) Lion (4,736) Arrival (3,681) Hacksaw Ridge (2,844) Nocturnal Animals (2,532) Fences (2,437) Forushande (1,828)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,833) Supernatural (7,517) The Expanse (4,645) Vikings (4,228) The Big Bang Theory (3,753) Suits (3,351) Legion (3,322) The Blacklist (3,234) Arrow (3,053) Sherlock (2,713)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017