Giriş Kayıt
Tessa Faulkner

Tessa Faulkner (32)


Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni

Tessa Faulkner, 24 Aralık 1984 Boise, Idaho, ABD doğumlu sanat bölümü, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni. Şantaj (2009), Rosencrantz and Guildenstern Are Undead (2009), Blood Shot (2013), Cold Souls (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Aralık 1984
Doğum Yeri: Boise, Idaho, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 29 Komedi Sanat Bölümü 6.2 130
2013 29 Aksiyon Sanat Bölümü 3.3 546
2012 28 Gizem Sanat Bölümü 5.2 348

Bitir İşini
2010 26 Aksiyon Sanat Bölümü 4.9 9,130

Şantaj
2009 25 Gerilim Sanat Bölümü 5.6 882

Yılın Bahçesi
2009 25 Komedi Sanat Bölümü 5.2 419
2009 25 Komedi Sanat Bölümü 5.1 661
2009 25 Komedi Sanat Bölümü 6.5 8,574
2008 24 Dram Yapım Tasarımcısı
Sanat Yönetmeni
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017