Giriş Kayıt
Janet Montgomery

Janet Montgomery (31)


Oyuncu

Janet Montgomery, 29 Ekim 1985 Bournemouth, Dorset, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Salem (2014), Amatörler Gecesi (2016), Made in Jersey (2012), Accused at 17 (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Ekim 1985
Doğum Yeri: Bournemouth, Dorset, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Akrep
Boyu: 1.68 m
9.5 (15 Oy)
  • Currently 190.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (27)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Macera Oyuncu    

Amatörler Gecesi
2016 31 Komedi Oyuncu 5.0 1,763
2016 Komedi Oyuncu 8.9 17,948
2016 31 Dram Oyuncu 6.0 38
2014 Dram Oyuncu 7.2 17,056
2014 29 Komedi Oyuncu 7.3 11
2013 28 Komedi Oyuncu 5.2 130
2013 28 Dram Oyuncu    
2013 Aksiyon Oyuncu    
2013 Dram Oyuncu 7.4 1,761
2012 Dram Oyuncu 5.7 943

Ah Salak Kardeşim
2011 26 Komedi Oyuncu 6.4 76,279

Siyah Kuğu
2010 25 Dram Oyuncu 8.0 569,001
2010 25 Korku Oyuncu 3.7 800
2010 Aksiyon Oyuncu 7.8 15,697
2009 24 Suç Oyuncu 5.6 955

Korku Kapanı 3: Ölüme Terkediş
2009 24 Suç Oyuncu    

Kanlı Tepeler
2009 24 Korku Oyuncu    
2008 Macera Oyuncu 7.9 57,735
2008 23 Dram Oyuncu    
2004 Komedi Oyuncu 8.5 139,167
- Gizem Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017