Giriş Kayıt
Janet Montgomery

Janet Montgomery (32)


Oyuncu

Janet Montgomery, 29 Ekim 1985 Bournemouth, Dorset, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Bu Dünyanın Dışında (2017), Salem (2014), Amatörler Gecesi (2016), Accused at 17 (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Ekim 1985
Doğum Yeri: Bournemouth, Dorset, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Akrep
Boyu: 1.68 m
9.5 (16 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (27)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bu Dünyanın Dışında
2017 32 Macera Oyuncu 6.4 33,775
2017 32 Dram Oyuncu 5.3 133
2016 Komedi Oyuncu 8.8 56,689
2016 31 Dram Oyuncu 5.6 73

Amatörler Gecesi
2016 31 Komedi Oyuncu 5.0 3,142
2014 Dram Oyuncu 7.2 19,366

Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi
2014 29 Komedi Oyuncu 6.9 23
2013 28 Komedi Oyuncu 5.2 130
2013 28 Dram Oyuncu    
2013 Aksiyon Oyuncu    
2013 Dram Oyuncu 7.4 1,761
2012 Dram Oyuncu 5.7 943

Ah Salak Kardeşim
2011 26 Komedi Oyuncu 6.4 78,740

Siyah Kuğu
2010 25 Dram Oyuncu 8.0 612,637
2010 25 Korku Oyuncu 3.7 800

Canlı Hedef
2010 Aksiyon Oyuncu 7.8 16,131
2009 24 Suç Oyuncu 5.6 1,069

Korku Kapanı 3: Ölüme Terkediş
2009 24 Suç Oyuncu    

Kanlı Tepeler
2009 24 Korku Oyuncu    
2008 Macera Oyuncu 7.9 61,890
2008 23 Dram Oyuncu    
2004 Komedi Oyuncu 8.5 146,664
- Gizem Oyuncu    
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018