Giriş Kayıt
Torrey Loomis

Torrey Loomis


Yapımcı

Torrey Loomis, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Yapımcı 3.9 242
2012 Korku Yapımcı 4.3 1,600
2011 Dram Yapımcı 5.6 1,986
2009 Dram Yapımcı 5.0 284
2009 Kısa Metraj Yapımcı 7.0 31
Film Altyazıları
Dunkirk (5,991) The Mountain Between Us (4,229) It (3,847) Stronger (2,385) Mother! (1,955) American Made (1,822) Kingsman: The Golden Circle (1,723) Loving Vincent (1,148) The Foreigner (872) Detroit (799)
Dizi Altyazıları
Vikings (9,515) Shameless (6,710) Mr. Robot (4,291) Game of Thrones (3,749) Supernatural (2,069) Peaky Blinders (1,933) Manhunt: Unabomber (1,838) Lucifer (1,799) Designated Survivor (1,646) The Big Bang Theory (1,620)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017