Giriş Kayıt
Torrey Loomis

Torrey Loomis


Yapımcı

Torrey Loomis, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Yapımcı 3.9 242
2012 Korku Yapımcı 4.3 1,600
2011 Dram Yapımcı 5.6 1,986
2009 Dram Yapımcı 5.0 284
2009 Kısa Metraj Yapımcı 7.0 31
Dizi Altyazıları
Westworld (5,831) La casa de papel (3,849) The 100 (2,885) The Expanse (2,773) The Flash (2,651) Supernatural (1,971) Legion (1,866) The Big Bang Theory (1,654) Krypton (1,572) Vikings (1,496)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018