Giriş Kayıt
Torrey Loomis

Torrey Loomis


Yapımcı

Torrey Loomis, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Yapımcı 3.9 242
2012 Korku Yapımcı 4.3 1,545
2011 Dram Yapımcı 5.6 1,986
2009 Dram Yapımcı 5.0 284
2009 Kısa Metraj Yapımcı 7.0 31
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (12,634) Assassin's Creed (5,730) Passengers (5,010) Doctor Strange (4,076) Allied (2,917) Split (2,516) Arrival (2,440) xXx: Return of Xander Cage (2,319) Forushande (2,162) Moana (1,883)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,252) Taboo (4,579) Arrow (4,501) Legion (4,348) Vikings (3,738) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,237) Blindspot (3,171) Black Sails (3,112) Suits (2,991) Legends of Tomorrow (2,313)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017