Giriş Kayıt
Mike Flight

Mike Flight


Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Yönetmen, Yapımcı

Mike Flight, görüntü yönetmeni, kameraman, yönetmen, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Görüntü Yönetmeni    
2012 Korku Kameraman 4.0 844
2012 Gizem Görüntü Yönetmeni 4.0 6
2010 Kameraman 7.9 519
2010 Komedi Yapımcı
Görüntü Yönetmeni
3.9 245
2010 Kısa Metraj Yönetmen
Kameraman
6.9 11
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (5,971) Rogue One (4,801) Split (3,450) Assassin's Creed (2,442) Brimstone (2,141) Paterson (1,756) Hidden Figures (1,565) The Institute (1,545) The Great Wall (1,202) Passengers (1,072)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,812) Legion (6,879) Arrow (3,685) Legends of Tomorrow (2,146) Into the Badlands (2,078) The Blacklist (1,656) Vikings (1,565) Black Sails (1,538) Game of Thrones (1,422) 24: Legacy (1,410)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017