Giriş Kayıt
Mike Flight

Mike Flight


Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Yönetmen, Yapımcı

Mike Flight, görüntü yönetmeni, kameraman, yönetmen, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Görüntü Yönetmeni    
2012 Korku Kameraman 4.0 844
2012 Gizem Görüntü Yönetmeni 4.0 6
2010 Kameraman 7.9 519
2010 Komedi Yapımcı
Görüntü Yönetmeni
3.9 245
2010 Kısa Metraj Yönetmen
Kameraman
6.9 11
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,234) Allied (11,391) Moana (7,075) Lion (5,431) Arrival (3,734) Hacksaw Ridge (3,172) Nocturnal Animals (2,928) Shut In (2,221) Underworld: Blood Wars (2,185) Fences (1,842)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,782) The Expanse (7,393) Taboo (7,159) Legion (6,026) Arrow (5,783) The Big Bang Theory (5,561) Vikings (4,397) The Blacklist (3,158) Sherlock (2,754) Suits (2,579)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017