Giriş Kayıt
Mike Flight

Mike Flight


Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Yönetmen, Yapımcı

Mike Flight, görüntü yönetmeni, kameraman, yönetmen, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Görüntü Yönetmeni    
2012 Korku Kameraman 4.0 844
2012 Gizem Görüntü Yönetmeni 4.0 6
2010 Kameraman 7.9 519
2010 Komedi Yapımcı
Görüntü Yönetmeni
3.9 245
2010 Kısa Metraj Yönetmen
Kameraman
6.9 11
Dizi Altyazıları
Vikings (9,031) Supernatural (3,861) Mr. Robot (3,727) The Big Bang Theory (3,168) Game of Thrones (3,142) Gotham (2,966) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,803) Shameless (2,759) Arrow (2,732) The Flash (1,862)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017