Giriş Kayıt
Dane DeHaan

Dane DeHaan (31)


Oyuncu

Dane William DeHaan, 06 Şubat 1986 Allentown, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu. İnanılmaz Örümcek Adam 2 (2014), Doğaüstü (2012), Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu (2017), Yaşam Kürü (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Dane William DeHaan
Doğum Tarihi: 06 Şubat 1986
Doğum Yeri: Allentown, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Dane Dehaan
Burcu: Kova
Web Sitesi:
Boyu: 1.78 m
9.4 (22 Oy)
  • Currently 188.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (44)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 31 Dram Oyuncu 6.1 3,097

Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu
2017 31 Aksiyon Oyuncu 6.6 62,285

Balerin ve Afacan Mucit
2016 30 Animasyon Oyuncu 6.8 10,220

Yaşam Kürü
2016 30 Dram Oyuncu 6.4 48,734
2016 30 Dram Oyuncu 6.2 993
2015 29 Biyografi Oyuncu 6.0 5,817
2015 29 Dram Oyuncu 5.7 19,117

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 28 Aksiyon Oyuncu 6.7 354,853
2014 Komedi Oyuncu 7.7 11,955

Beth'ten Sonra
2014 28 Komedi Oyuncu 5.6 15,756

Şeytan Düğümü
2013 27 Biyografi Oyuncu 6.1 16,490
2013 27 Müzik Oyuncu 7.2 13,954

Öldüresiye Sevmek
2013 27 Biyografi Oyuncu 6.5 29,598

Babadan Oğula
2012 26 Suç Oyuncu 7.3 207,514
2012 26 Biyografi Oyuncu 7.4 212,674

Kanunsuzlar
2012 26 Suç Oyuncu 7.3 200,549
2012 26 Dram Oyuncu 4.5 2,365

Doğaüstü
2012 26 Dram Oyuncu 7.1 217,600
2010 24 Dram Oyuncu 5.8 466
2010 24 Suç Oyuncu    
2010 24 Suç Oyuncu    
2008 Dram Oyuncu 7.9 211,300
2008 Dram Oyuncu 8.3 13,673
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017