Giriş Kayıt


Oyuncu

, oyuncu. İnanılmaz Örümcek Adam 2 (2014), Doğaüstü (2012), Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu (2017), Yaşam Kürü (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dane Dehaan
Web Sitesi:
Boyu: 1.78 m
9.4 (22 Oy)
  • Currently 188.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (44)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 6.2 11,336

Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu
2017 Aksiyon Oyuncu 6.5 120,935

Balerin ve Afacan Mucit
2016 Animasyon Oyuncu 6.8 14,124

Yaşam Kürü
2016 Dram Oyuncu 6.4 61,864
2016 Dram Oyuncu 6.1 1,067
2015 Biyografi Oyuncu 6.1 5,980
2015 Dram Oyuncu 5.7 20,720

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Oyuncu 6.7 368,232
2014 Komedi Oyuncu 7.6 12,858

Beth'ten Sonra
2014 Komedi Oyuncu 5.6 16,418

Şeytan Düğümü
2013 Biyografi Oyuncu 6.1 17,348
2013 Müzik Oyuncu 7.2 13,954

Öldüresiye Sevmek
2013 Biyografi Oyuncu 6.5 31,048

Babadan Oğula
2012 Suç Oyuncu 7.3 215,879
2012 Biyografi Oyuncu 7.4 220,232

Kanunsuzlar
2012 Suç Oyuncu 7.3 206,256
2012 Dram Oyuncu 4.5 2,365

Doğaüstü
2012 Dram Oyuncu 7.1 222,837
2010 Dram Oyuncu 5.8 466
2010 Suç Oyuncu    
2010 Suç Oyuncu    
2008 Dram Oyuncu 7.9 214,509
2008 Dram Oyuncu 8.3 13,959
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018