Giriş Kayıt
Dane DeHaan

Dane DeHaan (31)


Oyuncu

Dane William DeHaan, 06 Şubat 1986 Allentown, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu. İnanılmaz Örümcek Adam 2 (2014), Doğaüstü (2012), Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu (2017), Yaşam Kürü (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Dane William DeHaan
Doğum Tarihi: 06 Şubat 1986
Doğum Yeri: Allentown, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Dane Dehaan
Burcu: Kova
Web Sitesi:
Boyu: 1.78 m
9.4 (22 Oy)
  • Currently 188.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (44)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 31 Dram Oyuncu 6.2 7,119

Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu
2017 31 Aksiyon Oyuncu 6.5 94,000

Balerin ve Afacan Mucit
2016 30 Animasyon Oyuncu 6.8 11,424

Yaşam Kürü
2016 30 Dram Oyuncu 6.4 53,066
2016 30 Dram Oyuncu 6.1 1,067
2015 29 Biyografi Oyuncu 6.0 5,922
2015 29 Dram Oyuncu 5.7 19,600

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 28 Aksiyon Oyuncu 6.7 358,358
2014 Komedi Oyuncu 7.6 12,179

Beth'ten Sonra
2014 28 Komedi Oyuncu 5.6 15,785

Şeytan Düğümü
2013 27 Biyografi Oyuncu 6.1 16,693
2013 27 Müzik Oyuncu 7.2 13,954

Öldüresiye Sevmek
2013 27 Biyografi Oyuncu 6.5 29,987

Babadan Oğula
2012 26 Suç Oyuncu 7.3 209,886
2012 26 Biyografi Oyuncu 7.4 214,429

Kanunsuzlar
2012 26 Suç Oyuncu 7.3 202,030
2012 26 Dram Oyuncu 4.5 2,365

Doğaüstü
2012 26 Dram Oyuncu 7.1 218,904
2010 24 Dram Oyuncu 5.8 466
2010 24 Suç Oyuncu    
2010 24 Suç Oyuncu    
2008 Dram Oyuncu 7.9 212,117
2008 Dram Oyuncu 8.3 13,754
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018