Giriş Kayıt
Hsiu Ping Chang

Hsiu Ping Chang


Sanat Yönetmeni

Hsiu Ping Chang, sanat yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Chang Chi Pin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Sanat Yönetmeni 5.2 157
2009 Biyografi Sanat Yönetmeni 6.1 654

Island of Fire
1990 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.9 2,465
1984 Aksiyon Sanat Yönetmeni    
1983 Dram Sanat Yönetmeni 6.4 19
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017