Giriş Kayıt
Yassir Lester

Yassir Lester (33)


Oyuncu, Senarist, Animasyon

Yassir Lester, 22 Haziran 1984 Miami, Florida, ABD doğumlu oyuncu, senarist, animasyon. Girls (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Haziran 1984
Doğum Yeri: Miami, Florida, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 6.3 1,560
2016 32 Komedi Oyuncu 3.9 131
2015 Komedi Senarist 7.5 1,888
2013 Komedi Oyuncu 7.6 1,800
2012 Komedi Oyuncu
Senarist
7.3 55,838
2001 Animasyon Animasyon 7.8 34,636
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017