Giriş Kayıt
Yassir Lester

Yassir Lester (32)


Oyuncu, Senarist, Animasyon

Yassir Lester, 22 Haziran 1984 Miami, Florida, ABD doğumlu oyuncu, senarist, animasyon. Girls (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Haziran 1984
Doğum Yeri: Miami, Florida, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu    
2016 32 Komedi Oyuncu 3.9 131
2015 Komedi Senarist 7.2 1,077
2012 Komedi Oyuncu
Senarist
7.3 51,929
2005 Animasyon Animasyon 7.8 33,946
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (15,965) Passengers (9,150) Doctor Strange (5,546) Arrival (4,218) Fences (3,472) Assassin's Creed (3,370) Allied (3,184) Hacksaw Ridge (2,729) Moana (2,168) Forushande (1,761)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,297) Taboo (9,962) The 100 (9,300) Legion (8,918) The Big Bang Theory (6,667) Black Sails (6,648) Arrow (5,228) Vikings (4,176) The Flash (3,672) The Expanse (3,664)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017