Giriş Kayıt
Yassir Lester

Yassir Lester (32)


Oyuncu, Senarist, Animasyon

Yassir Lester, 22 Haziran 1984 Miami, Florida, ABD doğumlu oyuncu, senarist, animasyon. Girls (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Haziran 1984
Doğum Yeri: Miami, Florida, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 6.4 1,330
2016 32 Komedi Oyuncu 3.9 131
2015 Komedi Senarist 7.3 1,568
2012 Komedi Oyuncu
Senarist
7.3 54,979
2005 Animasyon Animasyon 7.8 34,337
Dizi Altyazıları
The Flash (9,931) Better Call Saul (5,650) Fargo (4,744) Lucifer (3,880) The 100 (3,479) Gotham (3,435) Arrow (3,368) 12 Monkeys (2,653) American Gods (2,495) Supernatural (2,357)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017