Giriş Kayıt
Yassir Lester

Yassir Lester (33)


Oyuncu, Senarist, Animasyon

Yassir Lester, 22 Haziran 1984 Miami, Florida, ABD doğumlu oyuncu, senarist, animasyon. Girls (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Haziran 1984
Doğum Yeri: Miami, Florida, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 6.3 1,700
2016 32 Komedi Oyuncu 3.9 131
2015 Komedi Senarist 7.6 2,125
2013 Komedi Oyuncu 7.6 1,868
2012 Komedi Oyuncu
Senarist
7.3 56,990
2001 Animasyon Animasyon 7.8 35,147
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017