Giriş Kayıt
Vladi Naval

Vladi Naval


Animasyon

Vladi Naval, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Üç Haydut
2007 Animasyon Animasyon 7.2 443
2006 Animasyon Animasyon    
2004 Animasyon Animasyon    
2003 Animasyon Animasyon 6.7 3,785
2002 Animasyon Animasyon    
1995 Animasyon Animasyon 6.1 330
Film Altyazıları
The Foreigner (7,994) The Mountain Between Us (5,362) Flatliners (5,138) Stronger (3,539) Beyond Skyline (3,501) Dunkirk (3,339) American Made (2,261) Kingsman: The Golden Circle (2,024) It (1,956) Victoria & Abdul (1,631)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017