Giriş Kayıt
Craig Cole

Craig Cole (42)


Oyuncu, Dublör, Sanat Bölümü

Craig Cole, 11 Ağustos 1975 Omaha, Nebraska, ABD doğumlu oyuncu, dublör, sanat bölümü. Büyük Kaçış (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Ağustos 1975
Doğum Yeri: Omaha, Nebraska, ABD
Burcu: Aslan
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 42 Korku Sanat Bölümü    
2017 Aksiyon Oyuncu
Dublör
   
2017 42 Aksiyon Oyuncu
Dublör
   
2016 41 Aksiyon Oyuncu 5.3 2,954
2016 Aksiyon Oyuncu 7.7 5,142
2015 40 Dram Dublör
Oyuncu
5.0 299
2015 40 Komedi Oyuncu 5.5 22
2015 40 Aksiyon Dublör 2.6 428
2014 39 Dram Dublör
Oyuncu
   
2013 38 Dram Dublör 5.5 252
2012 37 Dram Oyuncu 5.8 27
2011 Suç Dublör 7.3 13,437
2010 35 Aile Sanat Bölümü 5.4 81
2010 35 Macera Sanat Bölümü    
2010 Aksiyon Dublör 8.1 6,382
2010 Aksiyon Oyuncu
Dublör
Sanat Bölümü
7.0 2,813
2009 34 Gerilim Çeşitli 4.8 893
2009 34 Komedi Oyuncu 5.3 623
2009 34 Yapımcı
Oyuncu
5.1 41

Yolun Sonu : Adalet
2007 32 Aksiyon Oyuncu    

Teksas Polisi Walker
2005 30 Aksiyon Oyuncu    

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
8.4 389,201
2003 28 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017