Giriş Kayıt
Robert Sisko

Robert Sisko


Oyuncu, Dublör

Robert Sisko, oyuncu, dublör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Oyuncu 5.8 209
2014 Korku Oyuncu 8.5 33
2014 Komedi Oyuncu 8.3 17
2014 Aksiyon Oyuncu 2.6 2,303
2013 Suç Oyuncu 4.3 1,813

Suç Çetesi
2013 Aksiyon Oyuncu 6.7 185,531
2010 Aksiyon Dublör 6.5 1,230
2008 Suç Oyuncu 3.4 329
Dizi Altyazıları
Vikings (6,372) Shameless (3,834) Game of Thrones (3,081) Mr. Robot (2,968) Supernatural (2,750) The Big Bang Theory (2,210) Arrow (2,200) Outlander (1,927) Gotham (1,792) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,767)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017