Giriş Kayıt
Michel Vandewalle

Michel Vandewalle


Yapımcı

Michel Vandewalle, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Michel J. Vandewalle
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Yapımcı    
2018 Komedi Yapımcı    
2017 Komedi Yapımcı 7.0 356

Wolverine ve X-Men
2008 Animasyon Yapımcı 8.1 7,937
2006 Dram Yapımcı 4.7 80
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,588) Den of Thieves (3,187) Maze Runner: The Death Cure (2,917) Winchester (2,609) Hostiles (2,410) 12 Strong (1,886) A martfüi rém (1,833) Bleeding Steel (1,429) The Commuter (1,403) Submergence (1,209)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (8,025) Westworld (5,386) Supernatural (4,826) The Big Bang Theory (3,525) The Terror (2,996) Gotham (2,959) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,519) Arrow (2,485) The Flash (2,056) Krypton (1,773)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018