Giriş Kayıt
Michel Vandewalle

Michel Vandewalle


Yapımcı

Michel Vandewalle, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Michel J. Vandewalle
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Yapımcı    
2018 Komedi Yapımcı    
2017 Komedi Yapımcı 7.0 356

Wolverine ve X-Men
2008 Animasyon Yapımcı 8.1 8,570
2006 Dram Yapımcı 4.7 80
Dizi Altyazıları
Westworld (6,743) The 100 (3,179) The Expanse (2,615) La casa de papel (1,924) The Crossing (1,638) Colony (1,489) 12 Monkeys (1,197) Into the Badlands (1,030) Vikings (1,029) Genius (1,019)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018