Giriş Kayıt
Laura Grant

Laura Grant


Sanat Bölümü

Laura Grant, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Star Wars: Son Jedi
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 391,603
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 334,043
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 571,232

Demir Leydi
2011 Biyografi Sanat Bölümü 6.4 92,363

Bond 22
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 363,392
Dizi Altyazıları
Westworld (5,995) The Expanse (3,161) The 100 (2,837) La casa de papel (2,114) Colony (1,873) The Crossing (1,627) Luke Cage (1,490) Genius (1,317) 12 Monkeys (1,167) Vikings (1,131)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018