Giriş Kayıt
Nicolas Pleskof

Nicolas Pleskof


Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Nicolas Pleskof, yönetmen asistanı, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 2,954

Kıyıda
2011 Dram Yapımcı 5.8 119
2011 Dram Yapımcı
Çeşitli
5.9 79
2010 Komedi Yönetmen Asistanı 4.0 719
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 5.3 163
Dizi Altyazıları
The Flash (6,950) Fargo (5,754) Arrow (4,807) The 100 (4,471) Better Call Saul (3,599) Lucifer (3,062) 12 Monkeys (2,473) Supernatural (2,402) American Gods (2,368) Game of Thrones (2,241)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017