Giriş Kayıt
Nicolas Pleskof

Nicolas Pleskof


Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Nicolas Pleskof, yönetmen asistanı, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 2,954

Kıyıda
2011 Dram Yapımcı 5.8 119
2011 Dram Yapımcı
Çeşitli
5.9 79
2010 Komedi Yönetmen Asistanı 4.0 719
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 5.3 163
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,618) Rogue One (6,322) Split (6,271) Live by Night (6,043) Hidden Figures (5,465) Assassin's Creed (4,478) Paterson (4,051) Patriots Day (3,825) Allied (3,364) Brimstone (2,017)
Dizi Altyazıları
Legion (9,876) Arrow (5,886) The Flash (5,578) The 100 (3,735) The Expanse (3,398) Legends of Tomorrow (2,754) Colony (2,485) The Blacklist (2,389) Vikings (2,339) Designated Survivor (2,260)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017