Giriş Kayıt
Lane Leagans

Lane Leagans


Kameraman

Lane Leagans, kameraman. Complications (2015), (2011) Genç Kurt (2011), (2016) Çılgın İhtiyar (2016), (2015) Goosebumps: Canavarlar Firarda (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Kameraman 8.1 140,964
2016 Biyografi Kameraman 7.2 37,300

Uluslararası Bir Suikastçının Gerçek Hatıraları
2016 Aksiyon Kameraman 5.9 11,762
2016 Biyografi Kameraman 7.5 137,827

Çılgın İhtiyar
2016 Komedi Kameraman 6.0 75,218
2016 Aksiyon Kameraman 5.9 38,490

Goosebumps: Canavarlar Firarda
2015 Macera Kameraman 6.3 57,619
2015 Suç Kameraman 7.2 1,976

Elçiyi Öldür
2014 Biyografi Kameraman 7.0 35,341

Salak ile Avanak Geri Dönüyor
2014 Komedi Kameraman 5.7 104,301

Çakma Polisler
2014 Komedi Kameraman 6.5 112,752
2014 Komedi Kameraman 5.2 4,786

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Kameraman 6.3 139,146
2013 Dram Kameraman 8.4 18,763

Korkunç Bir Film 5
2013 Komedi Kameraman 3.5 53,097
2013 Aile Kameraman 7.0 2,504

Tutsak
2013 Suç Kameraman 8.1 431,372
2013 Dram Kameraman 4.9 10,341

Dikkat Bebek Var
2012 Komedi Kameraman 5.7 60,075
2012 Komedi Kameraman 5.4 6,504
2011 Komedi Kameraman 5.9 39,387

Genç Kurt
2011 Komedi Kameraman 7.7 98,608

Açık Çek
2011 Komedi Kameraman 5.9 106,763
2011 Komedi Kameraman 4.2 15,766

Başımıza Gelenler
2010 Komedi Kameraman 6.6 101,319
2010 Komedi Kameraman    

Renklerin Hikayesi
2010 Dram Kameraman 6.0 6,284
2010 Komedi Kameraman 4.9 8,295
2010 Aksiyon Kameraman 7.5 10,248
Dizi Altyazıları
The Flash (9,728) Better Call Saul (5,530) Fargo (4,527) Lucifer (3,742) Gotham (3,374) The 100 (3,339) Arrow (3,060) 12 Monkeys (2,564) American Gods (2,384) Supernatural (2,289)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017