Giriş Kayıt
Lane Leagans

Lane Leagans


Kameraman

Lane Leagans, kameraman. Complications (2015), (2011) Genç Kurt (2011), (2016) Çılgın İhtiyar (2016), (2015) Goosebumps: Canavarlar Firarda (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Kameraman 7.7 364,805
2016 Biyografi Kameraman 7.2 80,073

Uluslararası Bir Suikastçının Gerçek Hatıraları
2016 Aksiyon Kameraman 5.9 14,883
2016 Biyografi Kameraman 7.5 175,868

Çılgın İhtiyar
2016 Komedi Kameraman 5.9 90,099
2016 Aksiyon Kameraman 5.9 43,759

Goosebumps: Canavarlar Firarda
2015 Macera Kameraman 6.3 64,016
2015 Suç Kameraman 7.2 1,976

Elçiyi Öldür
2014 Biyografi Kameraman 7.0 38,198

Salak ile Avanak Geri Dönüyor
2014 Komedi Kameraman 5.6 111,020

Çakma Polisler
2014 Komedi Kameraman 6.5 117,249
2014 Komedi Kameraman 5.3 4,984

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Kameraman 6.3 146,788
2013 Dram Kameraman 8.4 20,332

Korkunç Bir Film 5
2013 Komedi Kameraman 3.5 56,089
2013 Aile Kameraman 7.0 2,504

Tutsak
2013 Suç Kameraman 8.1 481,228
2013 Dram Kameraman 5.0 10,652

Dikkat Bebek Var
2012 Komedi Kameraman 5.7 62,880
2012 Komedi Kameraman 5.4 6,504
2011 Komedi Kameraman 5.9 41,137

Genç Kurt
2011 Aksiyon Kameraman 7.7 107,911

Açık Çek
2011 Komedi Kameraman 5.9 110,224
2011 Komedi Kameraman 4.2 15,766

Başımıza Gelenler
2010 Komedi Kameraman 6.6 106,901
2010 Komedi Kameraman    

Renklerin Hikayesi
2010 Dram Kameraman 6.0 6,471
2010 Komedi Kameraman 4.9 8,370
2010 Aksiyon Kameraman 7.5 10,582
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018