Giriş Kayıt
Lane Leagans

Lane Leagans


Kameraman

Lane Leagans, kameraman. Complications (2015), (2011) Genç Kurt (2011), (2016) Çılgın İhtiyar (2016), (2015) Goosebumps: Canavarlar Firarda (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Kameraman 7.2 27,450

Uluslararası Bir Suikastçının Gerçek Hatıraları
2016 Aksiyon Kameraman 5.9 11,406
2016 Biyografi Kameraman 7.5 131,716

Çılgın İhtiyar
2016 Komedi Kameraman 6.0 73,533
2016 Aksiyon Kameraman 5.9 37,865

Goosebumps: Canavarlar Firarda
2015 Macera Kameraman 6.3 56,895
2015 Suç Kameraman 7.2 1,976

Elçiyi Öldür
2014 Biyografi Kameraman 7.0 35,121

Salak ile Avanak Geri Dönüyor
2014 Komedi Kameraman 5.7 103,670

Çakma Polisler
2014 Komedi Kameraman 6.5 112,233
2014 Komedi Kameraman 5.2 4,786

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Kameraman 6.3 138,435
2013 Dram Kameraman 8.4 18,552

Korkunç Bir Film 5
2013 Komedi Kameraman 3.5 52,853
2013 Aile Kameraman 7.0 2,504

Tutsak
2013 Suç Kameraman 8.1 427,052
2013 Dram Kameraman 4.9 10,331

Dikkat Bebek Var
2012 Komedi Kameraman 5.7 59,804
2012 Komedi Kameraman 5.4 6,504
2011 Komedi Kameraman 5.9 39,191

Genç Kurt
2011 Komedi Kameraman 7.7 97,958

Açık Çek
2011 Komedi Kameraman 5.9 106,415
2011 Komedi Kameraman 4.2 15,766

Başımıza Gelenler
2010 Komedi Kameraman 6.6 100,791
2010 Komedi Kameraman    

Renklerin Hikayesi
2010 Dram Kameraman 6.0 6,249
2010 Komedi Kameraman 4.9 8,295
2010 Aksiyon Kameraman 7.5 10,208
Film Altyazıları
Gold (7,221) Rings (5,243) Logan (3,374) La La Land (2,159) The Age of Shadows (1,782) Split (1,777) Zashchitniki (1,642) The Great Wall (1,611) Get Out (1,546) A United Kingdom (1,406)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017