Giriş Kayıt
Lane Leagans

Lane Leagans


Kameraman

Lane Leagans, kameraman. Complications (2015), (2011) Genç Kurt (2011), (2016) Çılgın İhtiyar (2016), (2015) Goosebumps: Canavarlar Firarda (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Kameraman 7.2 16,935

Uluslararası Bir Suikastçının Gerçek Hatıraları
2016 Aksiyon Kameraman 5.9 10,994
2016 Biyografi Kameraman 7.5 125,675

Çılgın İhtiyar
2016 Komedi Kameraman 6.0 71,579
2016 Aksiyon Kameraman 5.9 37,172

Goosebumps: Canavarlar Firarda
2015 Macera Kameraman 6.3 56,106
2015 Suç Kameraman 7.2 1,976

Elçiyi Öldür
2014 Biyografi Kameraman 7.0 34,830

Salak ile Avanak Geri Dönüyor
2014 Komedi Kameraman 5.7 103,058

Çakma Polisler
2014 Komedi Kameraman 6.5 111,740
2014 Komedi Kameraman 5.2 4,786

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Kameraman 6.3 137,657
2013 Dram Kameraman 8.4 18,273

Korkunç Bir Film 5
2013 Komedi Kameraman 3.5 52,603
2013 Aile Kameraman 7.0 2,504

Tutsak
2013 Suç Kameraman 8.1 422,374
2013 Dram Kameraman 4.9 10,302

Dikkat Bebek Var
2012 Komedi Kameraman 5.7 59,560
2012 Komedi Kameraman 5.4 6,504
2011 Komedi Kameraman 5.9 38,959

Genç Kurt
2011 Komedi Kameraman 7.7 97,211

Açık Çek
2011 Komedi Kameraman 5.9 106,079
2011 Komedi Kameraman 4.2 15,766

Başımıza Gelenler
2010 Komedi Kameraman 6.6 100,239
2010 Komedi Kameraman    

Renklerin Hikayesi
2010 Dram Kameraman 6.0 6,247
2010 Komedi Kameraman 4.9 8,124
2010 Aksiyon Kameraman 7.5 10,159
Dizi Altyazıları
The Flash (6,808) Into the Badlands (3,351) Black Sails (2,336) Legion (2,042) Vikings (1,713) Iron Fist (1,570) 24: Legacy (1,567) Legends of Tomorrow (1,559) Arrow (1,500) Game of Thrones (1,388)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017