Giriş Kayıt
Lane Leagans

Lane Leagans


Kameraman

Lane Leagans, kameraman. Complications (2015), (2011) Genç Kurt (2011), (2016) Çılgın İhtiyar (2016), (2015) Goosebumps: Canavarlar Firarda (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Kameraman 7.9 261,007
2016 Biyografi Kameraman 7.2 60,836

Uluslararası Bir Suikastçının Gerçek Hatıraları
2016 Aksiyon Kameraman 5.9 13,134
2016 Biyografi Kameraman 7.5 155,752

Çılgın İhtiyar
2016 Komedi Kameraman 6.0 81,768
2016 Aksiyon Kameraman 5.9 40,586

Goosebumps: Canavarlar Firarda
2015 Macera Kameraman 6.3 59,716
2015 Suç Kameraman 7.2 1,976

Elçiyi Öldür
2014 Biyografi Kameraman 7.0 36,518

Salak ile Avanak Geri Dönüyor
2014 Komedi Kameraman 5.7 106,857

Çakma Polisler
2014 Komedi Kameraman 6.5 114,676
2014 Komedi Kameraman 5.3 4,983

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Kameraman 6.3 142,203
2013 Dram Kameraman 8.4 19,422

Korkunç Bir Film 5
2013 Komedi Kameraman 3.5 54,230
2013 Aile Kameraman 7.0 2,504

Tutsak
2013 Suç Kameraman 8.1 447,637
2013 Dram Kameraman 5.0 10,447

Dikkat Bebek Var
2012 Komedi Kameraman 5.7 61,085
2012 Komedi Kameraman 5.4 6,504
2011 Komedi Kameraman 5.9 40,090

Genç Kurt
2011 Aksiyon Kameraman 7.7 102,574

Açık Çek
2011 Komedi Kameraman 5.9 108,126
2011 Komedi Kameraman 4.2 15,766

Başımıza Gelenler
2010 Komedi Kameraman 6.6 103,552
2010 Komedi Kameraman    

Renklerin Hikayesi
2010 Dram Kameraman 6.0 6,284
2010 Komedi Kameraman 4.9 8,370
2010 Aksiyon Kameraman 7.5 10,386
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017