Giriş Kayıt
Killian Scott

Killian Scott


Oyuncu

Killian Scott, oyuncu. Love/Hate (2010), Strike (2017), Damnation (2017), Harika Tınılar (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yolcu
2018 Aksiyon Oyuncu 6.3 36,409
2017 Suç Oyuncu 7.6 3,527
2017 Suç Oyuncu 7.9 4,002
2016 Aksiyon Oyuncu 5.9 5,597
2015 Gerilim Oyuncu 6.2 1,966
2014 Komedi Oyuncu 5.9 36

İnfaz
2014 Dram Oyuncu 7.4 49,407
2014 Aksiyon Oyuncu 7.2 42,997
2012 Suç Oyuncu 8.1 16,669

Harika Tınılar
2012 Biyografi Oyuncu 7.2 3,664
2011 Suç Oyuncu    
2010 Suç Oyuncu 8.4 5,342
2007 Dram Oyuncu 7.6 689
Dizi Altyazıları
Westworld (9,655) La casa de papel (5,616) The Flash (3,381) Legion (2,932) The 100 (1,843) Fear the Walking Dead (1,813) The Terror (1,702) Into the Badlands (1,396) Lucifer (1,338) The Big Bang Theory (1,334)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018