Giriş Kayıt
Killian Scott

Killian Scott


Oyuncu

Killian Scott, oyuncu. Love/Hate (2010), Harika Tınılar (2012), Strike (2017), Traders (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu    
2017 Suç Oyuncu 7.1 458
2017 Suç Oyuncu 7.9 3,013
2016 Aksiyon Oyuncu 5.9 4,734
2015 Gerilim Oyuncu 6.2 1,763
2014 Komedi Oyuncu 5.9 36

İnfaz
2014 Dram Oyuncu 7.4 47,624
2014 Aksiyon Oyuncu 7.2 41,400
2012 Suç Oyuncu 8.1 16,161

Harika Tınılar
2012 Biyografi Oyuncu 7.2 3,664
2011 Suç Oyuncu    
2010 Suç Oyuncu 8.4 5,224
2007 Dram Oyuncu 7.6 531
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017