Giriş Kayıt
Killian Scott

Killian Scott


Oyuncu

Killian Scott, oyuncu. Love/Hate (2010), Harika Tınılar (2012), Strike (2017), Traders (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yolcu
2018 Suç Oyuncu 6.6 5,557
2017 Suç Oyuncu 7.4 1,099
2017 Suç Oyuncu 7.9 3,287
2016 Aksiyon Oyuncu 5.9 5,242
2015 Gerilim Oyuncu 6.2 1,763
2014 Komedi Oyuncu 5.9 36

İnfaz
2014 Dram Oyuncu 7.4 48,205
2014 Aksiyon Oyuncu 7.2 42,086
2012 Suç Oyuncu 8.1 16,348

Harika Tınılar
2012 Biyografi Oyuncu 7.2 3,664
2011 Suç Oyuncu    
2010 Suç Oyuncu 8.4 5,264
2007 Dram Oyuncu 7.6 531
Dizi Altyazıları
Vikings (19,762) Black Mirror (5,499) Supernatural (3,958) The Big Bang Theory (3,540) The Flash (3,328) Shameless (3,185) The Blacklist (1,956) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,839) The X Files (1,583) Knightfall (1,340)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018