Giriş Kayıt
Yûko Araki

Yûko Araki


Oyuncu

Yûko Araki, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu    
2013 Dram Oyuncu 6.3 89
2012 Aksiyon Oyuncu    
2012 Macera Oyuncu    
2010 Dram Oyuncu 2.4 195

İtiraflar
2010 Dram Oyuncu 7.8 26,497
2008 Dram Oyuncu 7.0 225
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,258) Allied (11,404) Moana (7,081) Lion (5,441) Arrival (3,741) Hacksaw Ridge (3,177) Nocturnal Animals (2,933) Shut In (2,226) Underworld: Blood Wars (2,187) Fences (1,847)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,863) The Expanse (7,412) Taboo (7,313) Legion (6,032) Arrow (5,789) The Big Bang Theory (5,571) Vikings (4,440) The Blacklist (3,159) Sherlock (2,776) Suits (2,588)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017