Giriş Kayıt
Yûko Araki

Yûko Araki


Oyuncu

Yûko Araki, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu    
2013 Dram Oyuncu 6.3 89
2012 Aksiyon Oyuncu    
2012 Macera Oyuncu    
2010 Dram Oyuncu 2.4 195

İtiraflar
2010 Dram Oyuncu 7.8 26,497
2008 Dram Oyuncu 7.0 225
Dizi Altyazıları
The Flash (6,061) Black Sails (4,630) Into the Badlands (4,080) Iron Fist (2,872) Vikings (2,030) Legion (1,877) Billions (1,638) Game of Thrones (1,613) Arrow (1,567) The 100 (1,473)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017