Giriş Kayıt
Cosmin Sarbulescu

Cosmin Sarbulescu


Görsel Efekt, Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Cosmin Sarbulescu, görsel efekt, sanat bölümü, sanat yönetmeni. Selfie (2014), (2011) Suikast Oyunları (2011), (2012) Kurşunlar Arasında (2012), (2011) Blue Crush 2 (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yedinci Hayat
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 34,006
2015 Dram Görsel Efekt 6.6 99
2014 Komedi Görsel Efekt 6.0 937

Sıfır Teorisi
2013 Dram Görsel Efekt 6.1 38,770
2013 Aksiyon Sanat Bölümü
Görsel Efekt
3.8 1,184

Kurşunlar Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 12,052
2012 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.2 3,805

Savaşın Çiçekleri
2011 Dram Sanat Bölümü 7.6 42,237

Suikast Oyunları
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 13,894
2011 Dram Görsel Efekt 5.6 2,681
2008 Macera Görsel Efekt    
Film Altyazıları
The Foreigner (7,384) The Mountain Between Us (5,219) Flatliners (4,869) Stronger (3,448) Beyond Skyline (3,289) Dunkirk (3,241) American Made (2,184) Kingsman: The Golden Circle (1,961) It (1,679) Victoria & Abdul (1,449)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,276) Mr. Robot (6,507) Game of Thrones (3,449) Shameless (2,856) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,667) Peaky Blinders (2,203) The Big Bang Theory (1,933) Manhunt: Unabomber (1,923) Stranger Things (1,314) Lucifer (1,304)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017