Giriş Kayıt
Cosmin Sarbulescu

Cosmin Sarbulescu


Görsel Efekt, Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Cosmin Sarbulescu, görsel efekt, sanat bölümü, sanat yönetmeni. Selfie (2014), (2011) Suikast Oyunları (2011), (2012) Kurşunlar Arasında (2012), (2011) Blue Crush 2 (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yedinci Hayat
2017 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 6.7 187
2015 Dram Görsel Efekt 6.6 99
2014 Komedi Görsel Efekt 6.0 937

Sıfır Teorisi
2013 Dram Görsel Efekt 6.1 38,025
2013 Aksiyon Sanat Bölümü
Görsel Efekt
3.8 1,184

Kurşunlar Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 12,052
2012 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.2 3,805

Savaşın Çiçekleri
2011 Dram Sanat Bölümü 7.6 41,549

Suikast Oyunları
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 13,894
2011 Dram Görsel Efekt 5.6 2,681
2008 Macera Görsel Efekt    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017