Giriş Kayıt
Vincent Pietton

Vincent Pietton


Oyuncu

Vincent Pietton, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 6.5 200
2015 Dram Oyuncu 6.5 47
2014 Gerilim Oyuncu 6.4 1,483
2013 Komedi Oyuncu 5.5 470

Yargısız
2011 Dram Oyuncu 7.3 1,377

Bizim de Günümüz Gelecek
2010 Dram Oyuncu 6.2 3,014

Hoş Geldiniz
2009 Dram Oyuncu 7.6 6,047
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,255) Hostiles (2,738) Den of Thieves (2,681) Maze Runner: The Death Cure (2,174) 12 Strong (2,012) Wildling (1,772) The Commuter (1,023) Peter Rabbit (1,013) Submergence (866) A Quiet Place (745)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,433) The Terror (3,374) The Flash (2,708) Legion (2,671) The Crossing (2,186) Vikings (1,353) Supernatural (1,346) The Expanse (1,258) The Big Bang Theory (1,128) Fear the Walking Dead (1,018)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018