Giriş Kayıt
Vincent Pietton

Vincent Pietton


Oyuncu

Vincent Pietton, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 6.5 200
2015 Dram Oyuncu 6.5 47
2014 Gerilim Oyuncu 6.4 1,483
2013 Komedi Oyuncu 5.5 422

Yargısız
2011 Dram Oyuncu 7.3 1,377

Bizim de Günümüz Gelecek
2010 Dram Oyuncu 6.2 3,014

Hoş Geldiniz
2009 Dram Oyuncu 7.6 6,047
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,420) Legion (9,035) Arrow (6,472) The Flash (5,684) The 100 (5,645) Black Sails (4,022) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,642) The Big Bang Theory (3,584) Suits (3,480) The Expanse (3,211)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017