Giriş Kayıt
Lindsey Tervo-Clemmens

Lindsey Tervo-Clemmens


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı, Yapımcı

Lindsey Tervo-Clemmens, kostümcü, kostüm tasarımcısı, yapımcı. Ridiculousness (2011), Homecoming (2009), Hit the Floor (2013), On the Inside (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sen, Sen Değilsin
2014 Dram Kostüm Bölümü 7.4 20,587
2014 Kısa Metraj Kostüm Tasarımcısı
Yapımcı
4.2 6
2013 Dram Kostüm Bölümü 6.6 7,641
2013 Dram Kostüm Bölümü 7.2 2,052
2013 Komedi Kostüm Bölümü 6.4 1,391
2013 Dram Kostüm Bölümü    
2013 Gerilim Kostüm Bölümü 4.1 1,703

Boyun Eğmeyeceğim
2012 Dram Kostüm Bölümü 6.4 5,218
2011 Macera Kostüm Bölümü    
2011 Suç Kostüm Bölümü    
2011 Korku Kostüm Tasarımcısı    

Büyük Dövüş
2011 Dram Kostüm Bölümü 8.2 384,377
2011 Komedi Kostüm Bölümü 6.3 4,657
2011 Gizem Kostüm Bölümü 7.0 310,798

Ben Dört Numara
2011 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.1 211,177
2011 Dram Kostüm Bölümü 5.3 1,781

Kaçış Planı
2010 Suç Kostüm Bölümü 7.4 160,495

Bu Kız Beni Aşar
2010 Komedi Kostüm Bölümü 6.4 110,845
2009 Korku Kostüm Bölümü 3.7 1,088

Yol
2009 Macera Kostüm Bölümü 7.3 198,337
2009 Gerilim Kostüm Bölümü 5.4 3,609
Film Altyazıları
Rampage (15,506) Ready Player One (10,979) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,753) The Cured (1,520) Blockers (1,279) Den 12. mann (727) Set It Up (554) Black Panther (549) Journey's End (477)
Dizi Altyazıları
Westworld (16,113) 12 Monkeys (2,999) Into the Badlands (2,739) La casa de papel (2,261) The 100 (1,892) Legion (1,462) Fear the Walking Dead (1,140) The Crossing (1,135) The Expanse (1,021) Unsolved (989)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018