Giriş Kayıt
Simon Fisher

Simon Fisher


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Simon Fisher, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Belgesel Yapımcı 7.5 170
2016 Müzik Yapımcı 7.9 166
2015 Dram Yapımcı 8.0 140
2015 Müzik Yapımcı 8.5 234
2014 Müzik Yapımcı 5.4 32
2014 Müzik Yapımcı 8.7 85
2014 Belgesel Yapım Yöneticisi 7.8 356
2011 Müzikal Yapım Yöneticisi 7.2 164
- Belgesel Yapım Yöneticisi    
Film Altyazıları
The Foreigner (7,994) The Mountain Between Us (5,362) Flatliners (5,138) Stronger (3,539) Beyond Skyline (3,501) Dunkirk (3,339) American Made (2,261) Kingsman: The Golden Circle (2,024) It (1,956) Victoria & Abdul (1,631)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017