Giriş Kayıt
Dilshad V.A.

Dilshad V.A.


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Dilshad V.A., kameraman, görüntü yönetmeni. Yarış 2 (2013), Race (2008), Socha Na Tha (2005), Players (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Romantik Görüntü Yönetmeni 2.6 363
2015 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.8 4,441
2013 Aksiyon Kameraman 4.9 3,099

Yarış 2
2013 Aksiyon Kameraman 5.2 12,081
2012 Aksiyon Kameraman 4.0 2,828
2010 Suç Görüntü Yönetmeni 6.0 52
2008 Aksiyon Kameraman 6.6 9,235
2007 Suç Kameraman 5.3 995
2006 Komedi Kameraman 5.6 2,904
2005 Romantik Kameraman 7.6 4,995
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017